Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Le Pain Quotidien opent vijfde Nederlandse vestiging

Le Pain Quotidien opent zijn vijfde vestiging in Nederland in het Stadshart Amstelveen. Het is de eerste vestiging in een winkelcentrum.

Le Pain Quotidien's specialiteit zijn rustieke broden die op ambachtelijke wijze, met de hand, worden bereid. De broden en viennoiserie zijn biologisch en bevatten geen kunstmatige toevoegingen en ook in het restaurant wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische ingrediƫnten. In het interieur wordt gewerkt met gebruikt hout en milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen.



Voor meer informatie: www.lepainquotidien.nl

Bron: Bakkerswereld
Publicatiedatum: