Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Coöperatie van burgers koopt bij BD-boeren

(Bio-)Groenteclub vanavond in Kassa Groen

Begin december 2013 heeft Kassa Groen de hele dag opnames gemaakt bij een uitgifte dag van de Groenteclub. Dinsdag 14 januari is het zover. De uitzending van Kassa Groen begint om 19:20 uur op Ned 2.

De groenteclub is een initiatief waarbij biologische en biologisch-dynamische groente en fruit van eigen bodem, rechtstreeks bij boeren wordt ingekocht. De leden van de groenteclub kunnen om de week, op basis van het seizoensgebonden aanbod, zelf bepalen welke groenten en fruit men bestelt.

Biologisch-dynamische groente, bereikbaar voor iedereen die wil meehelpen. Met dit initiatief maakt de coƶperatie biologische groente en fruit bereikbaar voor een groot publiek. Voor mensen die bewust willen eten, maar ook voor mensen die over een beperkt budget beschikken. Doordat de leden meehelpen kunnen we de prijs laag houden. Om mee te doen met dit initiatief is meehelpen dan ook een voorwaarde.


Eerlijke prijs voor de boeren en de leden

De boeren die meedoen krijgen een eerlijke prijs voor hun met liefde geteelde groente en fruit. Doordat er geen sprake is van tussenhandel, doordat we geen winst maken en alle leden meewerken, betalen de leden een relatief lage prijs voor biologische (dynamische) groente en fruit.

Voor meer informatie: www.groenteclub.nl 
Publicatiedatum: