Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Giovanni van Bronckhorst en schoolkinderen ondertekenen 'biologisch contract'

Tholen - Vandaag was het zover: Bij De Groene Passage heeft een groep schoolkinderen samen met Giovanni van Bronckhorst haar goede en gezonde voornemens vastgelegd in een 'biologisch contract'. Vanaf 11:30 uur waren de kinderen van harte welkom.

Miriam van Bree, Bionext: "Het was ontzettend gezellig. Ongeveer 50 kinderen hebben het contract ondertekend. Giovanni van Bronckhorst en zijn vrouw waren aanwezig. Giovanni heeft onder meer nog toegelicht waarom hij kiest voor biologisch", zo reageert Miriam van Bree van Bionext.

In de Metro-special gaf de ex-international van Oranje ook al aan dat het gezin Van Bronckhorst best veel biologische producten koopt, zoals eieren, boter en melk, groenten en fruit. "Het belangrijkste vind ik dat er bij biologische producten geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt", aldus Giovanni.


Giovanni van Bronckhorst, een leerling met een 'biologisch contract' en Bavo van den Idsert, directeur van Bionext.