Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Start 2014 ook biologisch samen met Giovanni van Bronckhorst

De Giovanni van Bronckhorst Foundation en Bionext zijn een samenwerking gestart ter promotie van het eten van meer biologische groenten, aardappelen en fruit. Wie zeven biologische producten koopt met een actiesticker erop, zorgt tegelijkertijd dat kinderen op de sport- en leerclub van Giovanni straks óók lekkere biologische groenten en fruit kunnen eten. Dus start 2014 ook biologisch.

Giovanni van Bronckhorst, oud-voetballer en assistent coach bij Feyenoord, kiest zelf ook voor biologisch: "Als je gezond eet voel je je beter en presteer je beter. Zelf kies ik bij de AGF-afdeling vaak voor biologisch."

Inzenders van een volle spaarkaart met actiestickers maken kans op mooie prijzen, zoals een weekend in het biologische B&B Klein Boeschoten in Garderen, een Boergondische maaltijd voor 2 personen of één van de andere prijzen. Bovendien geeft de biologische sector voor elke ingezonden volle spaarkaart tien stuks verse biologische groenten, fruit of aardappelen aan de kinderen van de Giovanni van Bronckhorst Foundation.

Giovanni: "Samen met mijn vrouw en ons team hebben we een sport- en leerclub opgericht voor basisschoolkinderen die moeite hebben met rekenen en/of taal. Kinderen uit groep 7&8 komen één keer per week naar de Foundation om te sporten, om te leren en om net als een topsporter te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daar horen lessen over het belang van bewegen en gezond eten zeker bij."



Op maandag 13 januari om 11:30 uur trapt Giovanni de actie officieel af, in de Groene Passage in Rotterdam aan de Mariniersweg. Kinderen en volwassenen die óók willen starten met biologisch, kunnen dit goede voornemen vastleggen in een speciaal biologisch contract, dat is te downloaden op www.start-biologisch.nl. Giovanni zal deze contracten ter plekke ondertekenen. Aansluitend kunnen kinderen met hem op de foto.
Publicatiedatum: