Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Systeem is gebaseerd op vertrouwen, zal navolging krijgen"

Weer 3 Estafette's over op ledenvoordeelsysteem

Tholen - Er is weer volop nieuws te melden vanuit Estafette Odin. Zo is afgelopen zaterdag (17 november) de heropening van Estafette Zutphen gevierd. Deze winkel is ook overgegaan op het ledenvoordeelsysteem. De komende weken worden nog twee winkels klaargemaakt voor de introductie van dit systeem. Eerder is het
ledenvoordeelsysteem al ingevoerd in Breda en Amersfoort.


Estafette Zutphen zit in een karakteristiek pand gevestigd.

Taco van Rooij, bedrijfsleider van Estafette Zutphen, geeft aan dat het systeem hem prima bevalt: "Het systeem is gebaseerd op vertrouwen, het werkt fantastisch. Uiteraard staat het nog in de kinderschoenen, maar ik ben ervan overtuigd dat het systeem navolging zal krijgen. Klanten kunnen onderdeel gaan uitmaken van een gemeenschap, waarbij ze zelf wel de mate van betrokkenheid kunnen bepalen." In een winkel met ledenvoordeel zijn bij alle producten twee prijzen zichtbaar: de normale prijs en een tweede, lagere prijs, voor leden. Wie lid wordt van de Odin-coöperatie en een maandelijkse bijdrage doet in de basiskosten van de winkel, rekent bij de kassa de ledenprijzen af.


Estafette Zutphen is officieel heropend door Sophie en Rebecca, dochters van Estafette Odin-directeur Theo Boon.

Zutphen

Merle Koomans van den Dries (Estafette Odin) vertelt dat de winkel in Zutphen toe was aan een kleine facelift. "We besloten om alles in deze winkel in één keer te doen. Naast de nieuwe inrichting hebben we dus meteen het systeem geïntroduceerd. Het feestje afgelopen zaterdag was erg gezellig. Er is ook al veel belangstelling voor het
ledenvoordeelsysteem. Zo hebben zich al 100 leden aangemeld. De mensen vinden de winkel ook heel mooi geworden."

Wat vooral opvalt in de vernieuwde Zutphense winkel is volgens Merle de grote groente-afdeling van 11 bij 5 meter. "Deze springt er echt uit. Ook is de broodafdeling opnieuw ingericht en zijn er andere kassa's geïnstalleerd." De kleuren in de winkel zijn niet helemaal aangepast aan de Estafette-stijl. "Een kunstenaar heeft deze winkel voorheen van andere kleuren voorzien. De klanten vinden het gezellig, dus waarom zouden we dit veranderen?"


De vernieuwde groente-afdeling.

Alkmaar en Bergen

Estafette Odin richt zijn aandacht de komende tijd verder op de Estafette-winkels in Bergen en Alkmaar. "Daar gaan we ook het ledenvoordeelsysteem introduceren. De teams zijn onlangs tijdens een teamavond ingelicht over de plannen." Estafette Alkmaar ondergaat eerst een grote verbouwing. De winkel breidt uit met de twee
panden ernaast en wordt dus drie keer zo groot. De vernieuwde winkel zal vrijdag 13 december weer opengaan, met ledenvoordeel.


De nieuwe broodafdeling van Estafette Zutphen.

"Estafette Alkmaar barst nu echt uit zijn voegen. We zijn dus heel blij dat we de naastgelegen panden bij de winkel kunnen betrekken. Het stofschot is begin deze week geplaatst. Vandaag wordt de tussenmuur weggehaald. Van maandag 9 tot en met donderdag 12 december zal de winkel gesloten zijn om vrijdag 13 december weer open te gaan", aldus Merle.
 
Voor meer informatie:

Taco de Rooij
Estafette Zutphen
Spittaalstraat 22
7201 ED Zutphen
0575 544412
t.derooij@estafette.org
www.estafettewinkel.nl

Merle Koomans van den Dries
Estafette Odin
De Panoven 1-3
4191 GV Geldermalsen
0345 577133
m.koomans@estafette.org
www.estafette.org