Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Viert 22 oktober 5-jarig bestaan

Biologische snackbar Natuurlijk Smullen gaat franchise

Hiep hiep hoera, de eerste biologische snackbar Natuurlijk Smullen bestaat 5 jaar en dat gaat de snackbar dinsdag 22 oktober vieren. Natuurlijk Smullen aan de Jan van Galenstraat 78 in Amsterdam is vanaf 16:00 uur geopend, met leuke 'patataanbiedingen' en een (h)eerlijk hapje en een drankje. Tevens presenteert Natuurlijk Smullen deze dag het Natuurlijk Smullen- franchiseplan.


Eigenaresse Helen Geul in de snackbar.

Het unieke concept van Natuurlijk Smullen gaat landelijk. De biologische nasischijven, kaassticks, soja-kroketten, frikadellen, ongeschilde patatten, broodjes hamburger en meer krijgen in de media ("This is what I call patat") en het gastenboek ("Dit is de beste snackbar ooit!") zoveel goede recensies dat een franchiseonderneming van de Amsterdamse biologische snackbar niet kon uitblijven. Ook Loppersum, Oudijk en Maastricht moeten dit proeven.



Natuurlijk Smullen is op zoek naar franchisenemers die het biologische snackavontuur aan durven gaan. Eigenaresse Helen Geul, al vijf jaar succesvol op pad, kan het van harte aanbevelen. "Ik krijg alleen maar vrolijke, blije klanten in mijn zaak. Met biologische snacks, waaronder ook veel vegetarisch en glutenvrij, bedien je een dankbare, nieuwe doelgroep die je van heinde en ver weet te vinden."

Voor meer informatie: www.natuurlijksmullen.nl 
Publicatiedatum: