Biologische snackbar Natuurlijk Smullen gaat franchise
Eigenaresse Helen Geul in de snackbar.
Het unieke concept van Natuurlijk Smullen gaat landelijk. De biologische nasischijven, kaassticks, soja-kroketten, frikadellen, ongeschilde patatten, broodjes hamburger en meer krijgen in de media ("This is what I call patat") en het gastenboek ("Dit is de beste snackbar ooit!") zoveel goede recensies dat een franchiseonderneming van de Amsterdamse biologische snackbar niet kon uitblijven. Ook Loppersum, Oudijk en Maastricht moeten dit proeven.
Natuurlijk Smullen is op zoek naar franchisenemers die het biologische snackavontuur aan durven gaan. Eigenaresse Helen Geul, al vijf jaar succesvol op pad, kan het van harte aanbevelen. "Ik krijg alleen maar vrolijke, blije klanten in mijn zaak. Met biologische snacks, waaronder ook veel vegetarisch en glutenvrij, bedien je een dankbare, nieuwe doelgroep die je van heinde en ver weet te vinden."
Voor meer informatie: www.natuurlijksmullen.nl