Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

64ste EkoPlaza opent 9 oktober in Rijswijk

Woensdag 9 oktober opent wethouder van economie, standsontwikkeling en wonen, de heer van Hemert, EkoPlaza aan het Bogaardplein 5 te Rijswijk. Een biologische supermarkt die toonaangevend zal zijn voor de formule-ontwikkeling die de keten doormaakt. Het wordt een winkel van circa 410 vierkante meter. Een ruime, overzichtelijke biologische lifestylesupermarkt met een koffiecorner, uitgebreide versgroepen en een mooie cosmetica-afdeling die ervoor zorgen dat een gezonde biologische levensstijl nog beter bereikbaar wordt.

Formule-manager Geert-Jan Smits: "De nieuwe vestigingen laten zien hoe EkoPlaza haar formule continu blijft ontwikkelen om biologisch leven en eten voor iedereen bereikbaar en aangenaam te maken. Biologisch eten wordt voor veel mensen steeds meer onderdeel van hun levensstijl, dus wij passen ons concept hierop aan." Ook duurzaam ondernemen is een belangrijk issue bij EkoPlaza. Binnenkort wordt de winkel in Rijswijk voorzien van zonnepanelen. Dit jaar nog werd EkoPlaza zelfs nog verkozen tot duurzaamste merk.


Groei

EkoPlaza is één van de snelst groeiende franchiseformules in Nederland. Ook de tweede helft van 2013 opent de biologische supermarktketen nieuwe winkels. Op dit moment zijn er 63 winkels verspreid over Nederland, alsmede een EkoPlaza Academie in Utrecht. Dit jaar opent het Veghelse concern naast Rijswijk ook nog een biologische supermarkt in Wassenaar. In Den Bosch, Enschede, Hengelo en Almere-Stad worden de vestigingen verhuisd, vergroot en reeds nu is bekend dat in 2014 ook in Capelle aan den IJssel een EkoPlaza zal komen. Daarmee is de 70ste winkel bijna in zicht.

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl
Publicatiedatum: