Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Delhaize introduceert de producten van de Vegetarische Slager

Vanaf dinsdag 3 september zijn de producten van de Vegetarische Slager in de Belgische winkels van Delhaize beschikbaar. Delhaize heeft de primeur om als eerste Belgische supermarktketen de producten aan te mogen bieden. Het aantal verkooppunten van de Vegetarische Slager is binnen drie jaar uitgegroeid tot ruim 600, door de samenwerking met Delhaize wordt het doel voor 2013 (1.000 verkooppunten) ruim gehaald. Het uiteindelijke doel van de Vegetarische Slager is om uit te groeien tot de grootste slager ter wereld.

Roel Dekelver van Delhaize over de deal; "Er gingen al langer geruchten over de beschikbaarheid van de innovatieve producten van de Vegetarische Slager, maar nu is het een feit. We zijn zeer verheugd te melden dat één van de marktleiders op het vlak van plantaardige vlees- en visvervangers haar producten via onze keten beschikbaar maakt voor het Belgische publiek. We spreken hier effectief van de nieuwste generatie van vlees- en visvervangers die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. De hoogwaardige culinaire producten kunnen in allerlei recepten worden gebruikt en maken vegetarische gerechten nog meer toegankelijk voor de Belgische consument. In het bijzonder voor nieuwe consumenten die voor het eerst een stukje kip of vlees willen vervangen door een vegetarisch alternatief."

Jaap Korteweg, oprichter van de Vegetarische Slager: "We zijn heel trots dat we in een land met hoogstaande culinaire tradities, kunnen samenwerken met de best gesorteerde en breedst verspreide supermarktketen van België. Onze droom is om alle dieren te bevrijden uit alle voedselketens en de realisatie van die droom is met deze doorbraak weer een stap dichterbij gekomen. Via de magen van mensen gaan we hun harten bereiken, zodat er meer plantaardig gegeten zal gaan worden zonder dat iemand ook maar iets hoeft te missen op het gebied van culinaire tradities."

Er wordt gewerkt aan een spoedig te openen franchise in Amsterdam en verdergaande internationalisering met winkels in Leipzig, Luxemburg, Lissabon en San Francisco.

Voor meer informatie: www.devegetarischeslager.nl
Publicatiedatum: