Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Etos babyvoeding wordt 100% biologisch

Etos gebruikt vanaf 30 september alleen nog maar biologisch vlees in de potjes babyvoeding van eigen merk. Zo liet Etos zaterdag 8 juni aan Wakker Dier weten. De stichting is ontzettend blij met de stap van Etos, want hiermee krijgen niet alleen kippen, maar ook koeien en varkens een beter leven. Plofkip in babyvoeding wordt schaars, want deze week maakte Wakker Dier ook al bekend dat Bonbébé (Superunie) en Kruidvat plofkip uit babyvoeding bannen. Olvarit babyvoeding (Nutricia) zegde dit al een jaar geleden toe. Wakker Dier vindt de stappen van de babyvoeding producenten logisch: "Voor baby's zegt iedereen altijd het beste te willen, en niet het goedkoopste. De plofkip past daar natuurlijk niet in."


Etos babyvoeding

Etos meldt aan Wakker Dier dat per 30 september alle potjes van haar eigen merk Etos vervangen zullen worden door een 100% biologische variant. Ook wordt het assortiment flink uitgebreid. De varianten met kip bevatten vanaf dat moment biologische kip. De biologische eigen merk babyvoeding zal net zo scherp geprijsd zijn als de huidige reguliere variant, aldus Etos.
Publicatiedatum: