Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Dutch Rawfood Festival in Amsterdam: 16 juni

Wil je je gezondheid in eigen hand nemen? Zin in een powerboost? Kom dan op 16 juni naar het eerste Dutch Rawfood Festival in Amsterdam.

De jaarlijkse Nederlandse Raw Food Festival wordt georganiseerd door Stichting Raw Food Nederland. In een tijdperk van steeds toenemende ziektes en obesitas heeft Stichting Raw Food Nederland een non-profit organisatie zich gewijd aan het helpen informeren en opleiden over de voordelen van een gezonde voeding en stressvrije levensstijl. Het Festival en Stichting heeft tot doel het volgende te presenteren aan een breed publiek, waarin persoonlijke fysieke, mentale en spirituele gezondheid te verbeteren voorop staat. Het kiezen voor gezondheid en welzijn voor ons en onze planeet is wat het allemaal om draait.



Tijdens het Dutch Rawfood Festival willen wij je een ervaring geven in een dag die je zal inspireren, wijzer maken, om nieuwe contacten te leggen en waar je kennis kunt maken met bewuste ondernemers die de beste kwaliteit producten voor jou in huis hebben! Heb jij al kennis gemaakt met de overheerlijke diervriendelijke rawfood cuisine? Ben jij opzoek naar de perfecte smoothie, met alle voedingstoffen die je nodig hebt en die helemaal op jou is afgestemd? Kent je die intrigerende verhalen over de meest sublieme desserts (die ook nog goed voor je zijn), vreemde vruchten (zoals heerlijke romige Durian), op speciale wijze gedroogde grondstoffen en/of gefermenteerde levensmiddelen en dranken die goed zijn voor de spijsvertering. Chocolade zonder zuivel en suiker, heilzame kruidenmengsels, en nog interessantere voedingsmiddelen waar je misschien nog nooit van hebt gehoord of uitgeprobeerd.

Voedsel is de brandstof die ons drijft, wat we eten beïnvloedt ons op elk niveau en uiteindelijk de wereld om ons heen. Ervaar het op 16 juni 2013, 11:00-00:00 uur, Boerderij Langerlust Provincialeweg 24, 1108 AB Amsterdam Zuidoost.

Met: Topsprekers zoals Dr. Brain Clement van het Hippocrates Health Instituut, Kate (Magic) Wood, een bekende Raw foodie uit Groot Britannië en Dennis Huizinga van New Mental Coaching.

En verder: Kraampjes en workshops: • Raw Food Bereiding • Raw Chocolade en Superfoods • Healing en Lichaamswerk • Natuurlijk (Op)Voeden • Biologische en Plantaardige Voeding • Keuken Benodigdheden en Apparatuur • Boeken • Kunst, Muziek & Artisieke Expressie • Natuurlijke Lichaamsverzorging en Cosmetica • Permacultuur • Consuminderen en Eenvoudig Leven • Ecologische Kleding • Detox • Yoga en Meditatie • Kuuroorden

Tijdens het festival zijn er mogelijkheden voor proeverijen, workshops, presentaties & lezingen. Alle activiteiten zijn inclusief.

In het avondprogramma van 19:00-0:00 uur zijn er lezingen, activiteiten over gezond bewegen zoals yoga en is er een filmprogramma in verschillende zalen. Vanaf 20:30 uur tot middernacht sluiten we het festival af met verschillende DJ's van de de Raw Chocolate Dance Party.

Prijzen entree

Voorverkoop dag & avond 20 euro
Voorverkoop dag 7,50 euro
Voorverkoop avond 12,50 euro
Bezoekers ingang dag & avond 22,50 euro
Bezoekers ingang dag 10 euro
Bezoekers ingang Avond 15 euro
 
Kaarten zijn te bestellen via: www.rawfoodfestival.nl
Publicatiedatum: