Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EKOkopen.nl lanceert biologische webshop

Op 21 maart aanstaande lanceert EKOkopen.nl een nieuw online verkooppunt met een breed assortiment verse en houdbare biologische producten. EKOkopen.nl richt zich zowel op de zakelijke markt als op particuliere afnemers en biedt hen met de webshop één centraal loket voor hun biologische inkopen.

Groeiend assortiment

De leveranciers die bij EKOkopen.nl zijn aangesloten bieden samen een breed assortiment en kunnen in grote hoeveelheden leveren. Zakelijke afnemers zoals horeca en instellingen zijn hiermee verzekerd van continuïteit in de levering. Bij de lancering zijn de schappen van de webshop gevuld met onder andere zuivel, groenten, fruit en vis. Alle producten zijn gecertificeerd biologisch of, in het geval van vis, biologisch of met het MSC-keurmerk. Het assortiment zal de komende maanden flink worden uitgebreid met vlees en seizoensproducten zoals tomaten en kleinfruit. De biologische landbouw volgt de seizoenen en mede daardoor is in de zomermaanden het aanbod aanzienlijk groter. Daarnaast werft EKOkopen.nl nieuwe leveranciers die hun biologische producten ook via de webshop aanbieden. EKOkopen.nl verwacht aan het eind van het jaar het volledige supermarktassortiment te kunnen bieden.

Eerlijke prijs voor leveranciers

Terwijl de vraag naar biologische producten blijft stijgen, is het voor veel leveranciers niet altijd mogelijk hun producten tegen een eerlijke prijs af te zetten. EKOkopen.nl biedt hen een platform en een extra verkoopkanaal, waar zij hun producten rechtstreeks aan afnemers kunnen verkopen. Door het regelen van het gehele traject ondersteunt EKOkopen.nl de leveranciers bij de verkoop en distributie van hun producten. "Bij EKOkopen.nl bepalen de leveranciers zelf de verkoopprijs van hun producten", zegt Cris Ribbens, zakelijk manager van EKOkopen.nl. "Zo krijgen zij een eerlijke prijs voor hun product zonder de inspanningen die distributie en afhandeling met zich meebrengen."

Professioneel transport

Om de bestellingen voedselveilig te vervoeren werkt EKOkopen.nl samen met professionele transporteurs. De bestellingen worden vers bij de leveranciers opgehaald en drie maal per week bij de klanten bezorgd. In de startfase bezorgt EKOkopen.nl in 'Groot Amsterdam', het Gooi en Almere. Dit wordt gefaseerd uitgebreid tot heel Nederland.

Voor meer informatie:

EKOkopen.nl
Postbus 95027
1090 HA Amsterdam
085 00701477
www.ekokopen.nl
Publicatiedatum: