Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dapp viert 10-jarig jubileum

Dapp bestaat 10 jaar en dat hebben ze groots gevierd bij haar hoofdkantoor in Nieuwegein. "Natuurlijk met friet maar vooral met onze gasten, collega's, vrienden, buren en familie", zo melden ze.

Na ontvangst met koffie van Coffee On Wheels Arnhem en Taart van de Veldkeuken uit Bunnik, trapte oprichter Siem van Bruggen af met een terugblik op 10 jaar ondernemerschap.

Kort samengevat: De opstart en avontuurlijke fase van de eerste Frietfiets, de eerste Frietwinkel en snelle groei van 2014 tot en met 2017. Het stoppen van Siems compagnon, de verhuizing uit het hoofdkantoor, de verkoop van drie zaken voorafgaand aan en tijdens de coronaperiode. Daarna stond Siem stil bij de veerkracht en creativiteit die de successen van de afgelopen drie jaar mogelijk maakten. Een diversificatie van activiteiten van Dapp. De start van de Frietwieler, de bezorgservice, de eigen sauzen voor de retail, voorgebakken friet voor restaurants en het geven van workshops.

Voor meer informatie:
Dapp Frietwinkel
info@frietwinkel.nl
www.frietwinkel.nl

Publicatiedatum: