Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 23 maart in Amerstfoort

Agroecologisch geluid klinkt op Toekomstboeren conferentie

Vereniging Toekomstboeren heeft haar jaarlijkse conferentie op zaterdag 23 maart waar uitwisseling en ervaring centraal staat. Als agroecologische boeren staan wij midden in de maatschappij. Wat is onze opdracht? Hoe kunnen we midden in politieke- en klimaatcrises als agroecologische praktijkmensen de beweging voeden en verstevigen?

Op de Toekomstboeren conferentie wisselen we ervaring uit tijdens workshops over no-dig tuinbouw in de praktijk, de stem van agroecologie, LAND, de mobiele werkplaats, soevereiniteit van zaden, agroecologie en melkveehouderij, en meer. Tijdens het panelgesprek horen we Roos Saat (Toekomstboeren en actief bij Extinction Rebellion) over haar kijk op de boerenprotesten, Jan Douwe van der Ploeg (auteur boerenlandbouw) die reflecteert op de dynamiek van en tegenstellingen binnen de protestbewegingen en Wim Moyart (Boerenforum Vlaanderen en la Via Campesina) over hoe we als internationale boerenorganisaties samen optrekken binnen La Via Campesina.

De conferentie is op zaterdag 23 maart op de Eemlandhoeve bij Amersfoort. De dag begint om 9:30 uur met de ALV van vereniging Toekomstboeren, om 10:30 uur start het dagprogramma. Deelname kost €15 voor leden van Toekomstboeren* en €50 voor niet-leden. Lid worden kost €20 en kan hier.

*Ook leden van andere organisaties van de federatie voor agroecologische boeren, dat wil zeggen de BD-vereniging, de Biotuinders, het Biovegan netwerk en het CSA netwerk kunnen deelnemen voor het ledentarief.

Klik hier om aan te melden en voor het volledige programma inclusief twee workshops rondes.

Publicatiedatum: