Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rohan Grover, Nature Bio Foods:

"TraceOrigin 360 biedt meeslepende ervaring rond biologische ingrediënten"

"Eerder introduceerde Nature Bio Foods TraceOrigin, waarmee de basis werd gelegd voor het revolutionaire TraceOrigin 360. Als de grootste leverancier van biologische ingrediënten in Europa is Nature Bio Foods begonnen aan een missie om de manier waarop consumenten hun biologische ingrediënten kiezen te transformeren", aan het woord is Rohan Grover, directeur van Nature Bio Foods.

In de stand van Nature Bio Foods op de Biofach konden bezoekers TraceOrigin 360 voor het eerst ervaren.

Het TraceOrigin platform, dat vorig jaar werd gelanceerd, bood volgens hem al ongeëvenaarde zichtbaarheid en transparantie in de hele toeleveringsketen. Met deze digitale oplossing konden consumenten het volledige traject van producten volgen, met informatie over landbouwprocessen, details van de toeleveringsketen en zelfs de culturele betekenis van het gebied.

"In 2024 blijft TraceOrigin 360, het geesteskind van Nature Bio Foods, het landschap van biologische traceerbaarheid herdefiniëren. Met een niet aflatende toewijding aan transparantie en het mondig maken van de consument, biedt TraceOrigin 360 een meeslepende ervaring, waardoor gebruikers de reis van hun voedselingrediënten als nooit tevoren kunnen meemaken."

In de kern belichaamt TraceOrigin 360 de waarden die ten grondslag liggen aan het aanbod van Nature Bio Foods, geeft Rohan aan. Het platform, aangedreven door het eigen TraceOrigin systeem, integreert het scannen van QR-codes naadloos met virtual reality 360-graden interfaces. "Deze combinatie van geavanceerde technologie en een grote toewijding aan biologische integriteit creëert een boeiende ervaring voor consumenten."

Van het verkennen van het herkomst van een rijstkorrel tot het begrijpen van de reis van linzen, TraceOrigin 360 brengt de essentie van biologische landbouw binnen handbereik van gebruikers. "Deze meeslepende reis, toegankelijk vanaf elke plek ter wereld, versterkt de band tussen consumenten en hun voedselbronnen."

Naast visuele verkenning biedt TraceOrigin 360 bruikbare gegevens, een schat aan inzichten in certificeringen, biologische productiestatistieken en meer. "Deze tool laat niet alleen zien welke weg voedsel heeft afgelegd, maar geeft consumenten ook de benodigde kennis om bewuste, geïnformeerde beslissingen te nemen over de biologische producten die ze kiezen. De evolutie van TraceOrigin naar TraceOrigin 360 markeert een opmerkelijke reis naar meer transparantie, empowerment en een diepere band tussen consumenten en de biologische oorsprong van hun voedsel."

Voor meer informatie:
Nature Bio Foods BV
Bosporusstrat 44
3199 LJ Maasvlakte Rotterdam
010 8082738
info@naturebiofoods.organic
www.naturebiofoods.eu

Publicatiedatum: