Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biokennisweek van start

Vanmorgen is de Biokennisweek (online) van start gegaan. De Biokennisweek werd afgetrapt met de Boerentroonrede van Meine Koopmans van de multifunctionele boerderij de Novalishoeve op Texel. Meine houdt in zijn boerentroonrede vanuit zijn ervaringen een pleidooi om altijd naar achterliggende levensprocessen te kijken. Ook als oplossing van de 'stikstofcrisis'. Deze is nu ook online te bekijken.

Tijdens de Biokennisweek kan men volop inspiratie opdoen en kennis delen. Er worden meer dan 100 webinars en live-kennissessies in 4 dagen tijd gehouden. Het programma zit weer bomvol kennis en inspiratie over actuele thema's en met inspirerende sprekers zoals Bas Bloem, Reinier van den Berg en Thomas Roland. Tijdens de Biokennisweek 2024 kijken we onszelf als biologische sector serieus in de spiegel: met welke next steps versterken we onze marktpositie? En welke next steps zetten politiek & de markt met het Actieplan van 15% bio areaal in gedachten?

Michaƫl Wilde, directeur Bionext: "Met een gevoel van trots, enthousiasme maar ook een beetje spanning zijn wij vandaag gestart met de Biokennisweek met dit korte 'kick-off filmpje'. Wat wij namens Biohuis, BioNederland en de Biowinkelvereniging vooral willen uitdragen is: 'wees van harte welkom!' Een megagroot compliment voor het Bionext-, BioAcademy- en Libema team en de vele andere betrokkenen die zo veel tijd (en liefde) hebben gestopt in de zorgvuldige voorbereidingen. De eerste twee dagen zijn wij online te volgen en vanaf woensdag komen wij elkaar tegen in de Brabanthallen in Den Bosch. Ik verheug mij jullie online en in Den Bosch te zien!"

Bekijk het hele programma en klik hier voor het blokkenschema.

Voor meer informatie: www.biokennisweek.nl