Verkoper Lelies en Gypsophila

Klaver Lily is een leliekwekerij gespecialiseerd in de broei van lelies in Heerhugowaard. In Ethiopië hebben wij een gypsophila-kwekerij. Vanuit beide vestigingen leveren wij dagelijks kwaliteits-bloemen aan onze afnemers. Voor de verkoop van de lelies en het gyps zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoper.

Verkoper Lelies en Gypsophila


De functie

Wij zoeken een ervaren verkoper die de dagelijkse- en termijnverkoop van onze producten verzorgt. Je onderhoudt contacten met bestaande relaties en gaat op zoek naar nieuwe klanten. Je verzorgt de verdeling van de bloemen over de veilingen van Royal Flora Holland waarbij je de beste prijs uit de markt haalt. Hiervoor hou je dagelijks de prijsontwikkeling op de veilingen bij en bezoek je regelmatig de vestigingen van RFH.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de branding en promotie van de producten en ons bedrijf. De presentatie van de producten qua rijpheid en kwaliteit. 


Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal een MBO werk- en denkniveau.
  • Een commerciële en klantgerichte instelling (een goed handels- en marktgevoel)
  • Affiniteit met de tuinbouw is een pré.
  • Je bent stressbestendig en hebt een flexibele werkhouding
  • Je communiceert makkelijk zowel in het Nederlands als in het Engels.


Wij bieden

Een dienstverband voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot een vast aanstelling. Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Glastuinbouw. De werksfeer bij Klaver Lily is prettig en informeel.


Interesse

Reageer door jouw sollicitatie met cv naar lydia@klaverlily.nl te mailen t.a.v. Lydia Klaver.

 

 


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven