Assistent bedrijfsleider

Royal Berry produceert kwaliteitsaardbeien en heeft vestigingen in Huissen en Bemmel. Royal Berry is een jong, snelgroeiend en innovatief bedrijf.

De moderne en professionele bedrijfsopzet in combinatie met een teeltoppervlakte van ruim 40 hectare maken Royal Berry één van de koplopers binnen de aardbeiensector.

Ambitie, gedrevenheid, enthousiasme en nieuwsgierigheid met een ‘open mind’ maken dat we grenzen verleggen.

Voor één van onze vestigingen in Huissen zijn wij op zoek naar een

Assistent bedrijfsleider.

Je werkt nauw samen met de bedrijfsleider en neemt hem taken uit handen. Hij is verantwoordelijk voor de groei van de planten en daarmee de productie van onze aardbeien. Je ondersteunt hem in de registratie, controleren en analyseren van de teelt en bedrijf-processen.

Tevens ben je (op termijn) medeverantwoordelijk voor de organisatie van de werkzaamheden op jouw vestiging. De aardbeienteelt is een arbeidsintensieve teelt en door de omvang van het bedrijf betekent dit dat er veel mensen op jouw vestiging aanwezig zijn. Hierbij is het spreken van de Poolse taal een pré. Indien je deze taal nog niet beheerst ben je bereid om dit te leren.

Als assistent bedrijfsleider heb je een verantwoordelijke functie. Omdat wij medewerkers graag de vrijheid geven bij de uitvoering, zoeken wij een zelfstandige betrokken collega met passie voor het vak. Daarnaast is het belangrijk te beseffen dat een teelt 24/7 doorgaat en storings- en weekenddiensten ook bij de functie horen. Binnen ons bedrijf werken we met moderne ICT systemen om de teelt en organisatie in goede banen te leiden. Het is belangrijk dat je interesse en affiniteit met ICT systemen hebt.

Een agrarische achtergrond is een pré, maar binnen ons bedrijf bieden we ook starters en/of mensen van buiten de sector mogelijkheden om zich te ontwikkelen, middels een opleidingstraject, tot een volwaardig assistent bedrijfsleider.

Bij Royal Berry werken we met een jong team van gedreven professionals. We geloven dat we door goede samenwerking de beste resultaten kunnen bereiken.

Royal Berry is een vooruitstrevend bedrijf dat haar medewerkers de ruimte en mogelijkheden geeft om het maximale uit zichzelf te halen. Naast een passend salaris bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Heb je passie, gevoel voor IT, analytisch vermogen en wil je ons team komen versterken of heb je vragen neem dan direct contact op met Erik Gerichhausen (06-13928012) Erik@royalberry.eu

 


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven