Monteur Technische dienst

Ben je klantgericht, technisch, nauwkeurig en barst je van de energie? Wil je werken in een enthousiast en informeel team waar hard gewerkt wordt en waar er een no-nonsense mentaliteit heerst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Roveg Fruit is per direct op zoek naar een:


Monteur Technische dienst


Roveg Fruit houdt zich wereldwijd bezig met de im – en export van groenten en fruit. We zijn een toonaangevend bedrijf binnen de AGF branche, dat snel groeit en constant zoekt naar nieuwe uitdagingen. Persoonlijke aandacht voor zowel de klant als de medewerker vinden wij belangrijk. Vanwege verdere professionalisering van het productieteam zijn wij per direct op zoek naar een monteur technische dienst voor het onderhouden van ons machinepark.


De functie:

Als monteur ben je medeverantwoordelijk voor een storingsvrij machinepark en goed functionerend intern transport. Het gaat bijvoorbeeld om onze reachtrucks, pompwagens, flowpackmachines, netclippers. Je voert de werkzaamheden uit volgens het meer-jarenonderhoudsplan, en zorgt ervoor dat de dagelijkse storingen aan het machinepark en intern transport zo snel mogelijk verholpen worden.


Wie ben jij? 

Je beschikt over VMBO/MBO niveau en hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over technisch inzicht, denkt in oplossingen en hebt een professionele instelling. Je hebt een gestructureerde manier van werken en weet daardoor overzicht te houden in een drukke omgeving. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent daardoor in staat om verwachtingen af te stemmen. Je werkt resultaatgericht en je bent een echte teamplayer. Verder sta je stevig in je schoenen en je kijkt niet op van onverwachte situaties.


Wanneer gaan we graag met je in gesprek?

Beschik je over:

  • Minimaal vmbo/mbo niveau en een technische opleiding (voorkeur elektra, mechaniek);
  • Een pro actieve, resultaatgerichte houding, oog voor detail en voor de kwaliteit van de werkzaamheden, uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Bereidheid om onregelmatig te werken en flexibel inzetbaar;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende functie binnen een bedrijf dat een prettige en informele werksfeer heeft, goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Roveg is geen dag hetzelfde. Je krijgt volop ruimte om mee te denken met de organisatie en je te ontwikkelen.


Ga jij aan de slag als monteur bij Roveg Fruit?

Reageer dan snel via deze LINK en laat je motivatie en CV achter.
Voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kun je bellen met Roveg via 0180 635 737.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven