Sales Assistant

Sales Assistant m/v

40 uur per week / full time

C.Gottmann BV is een internationaal handelsbedrijf gespecialiseerd in de im- & export van verse groenten en fruit en gevestigd in Barendrecht. Het bedrijf beschikt over een jong en klein team bestaande uit 5 commerciële medewerkers, inclusief de directeur en een financieel administratief medewerkster en staat al jaar en dag garant voor een gezonde bedrijfsvoering in deze dynamische sector. Mede door de huidige ontwikkelingen bij onze meer dan 80 jaar oude firma, zijn wij op zoek naar een spil in onze organisatie.

Ben jij iemand die het logistiek in hart en nieren met zich meedraagt en houd jij je graag bezig met oa het optimaliseren van werkprocessen, bedrijfscertificeringen en productieafhandelingen, dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

Je zal aan het roer staan van een van de belangrijkste facetten van een internationaal opererend handelsbedrijf waarin jij jezelf bezig gaat houden met de logistiek in de breedste zin van het woord. Je zal onderdeel zijn van een team bestaande uit ervaren traders welke dag in dag uit bezig zijn met het im- en exporteren van verse groenten en fruit uit vele windstreken.

Zeevrachten, luchtvrachten en wegvervoer maken elke dag deel uit van onze werkzaamheden. Je bent bekend met de documentatie behorend bij internationale handel. Snelheid in deze sector is uitermate belangrijk. Je bent de contactpersoon voor zowel rederijen als transporteurs en plant dagelijks de productie van onze inpaklijnen in overleg met de commercie en de leidinggevenden op de vloer. Je bewaakt in dit kader de administratieve afhandeling en signaleert verbeteringsprocessen. Je hebt affiniteit met bedrijfscertificeringen en bent bereid om je te blijven ontwikkelen binnen ons bedrijf.


Wat zoeken wij in een Sales Support Executive:

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding in commerciële / logistieke richting. Een aantal jaren ervaring is een pré.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst in ieder geval de Nederlandse en Engelse taal. Duits ernaast is een pré.
  • Je beschikt over de benodigde kennis ten aanzien van internationale handelstermen.
  • Je wilt je zaakjes op orde hebben en bent initiatiefrijk, flexibel, stressbestendig en oplossingsgericht.
  • Je bent een teamspeler maar kunt ook goed zelfstanding werken en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je hebt uitstekende kennis van MSOffice en beheerst Excel in gevorderd niveau.


Wat biedt C.Gottmann BV jou:

  • Een uitstekend salaris naar gelang ervaring.
  • Een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een prima pensioen.
  • Goede ontwikkelingsmogelijkheden.


Zie je jezelf al binnen ons bedrijf als de nieuwe Sales Assistant? 

Solliciteer dan nu en wellicht nodigen we je uit voor een gesprek!
Voor een motivatie brief en je CV of voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met dhr. Rens de Bruijne (rens@gottmann.nl)
of dhr. Dennis Molenaar (dennis@gottmann.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven