Keurmeester

De Brassica Groep is een groothandel- en productiebedrijf dat zich bezighoudt met de teelt, inkoop en afzet van producten uit de volle grond.

Kool en peen zijn onze hoofdproducten maar naast deze producten zijn wij gespecialiseerd in het gehele assortiment met bloemkool, broccoli, ijssla, knolselderij, aardappelen en uien als belangrijkste producten.

Wij zijn gevestigd in Dirkshorn, midden in het voornaamste teeltgebied van de producten waar wij mee werken. Wij bieden ons groeiende klantenbestand   jaarrond product, want naast onze binnenlandse productie en inkoop hebben wij goede contacten met telers in het buitenland.

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een 

Keurmeester 

(fulltime) m/v

Durf jij de uitdaging aan en zie jij jezelf als Keurmeester bij ons aan de slag gaan, laat ons dan weten dat jij de combinatie met ons wel ziet zitten.


De functie:

Je bent verantwoordelijk voor het keuren van partijen die worden aangevoerd. In deze functie hou je ook contact met onze telers en keurt het product voor oogst op het land. Je adviseert de inkopers of de producten voldoen aan de voorgeschreven kwaliteitseisen met een tevreden klant als eindresultaat.

Je geeft advies en voert controle uit op de temperatuur in de koelcellen en verladingsruimte. Je spreekt medewerkers aan op het behandelen van producten en je instrueert en begeleidt personen die producten uitzoeken.

Wat administratie betreft, verzorg je alle administratieve formaliteiten die verband houden met het keuringsproces en daaropvolgende acties.


Wat breng jij mee?

Je hebt een mbo werk- en denkniveau en beschikt over een uitgebreide branche- en productenkennis. Je hebt ervaring met het werken in een commerciële omgeving. Je bezit een positieve werkhouding, een gezonde dosis ambitie en een flexibele instelling. Je bent resultaatgericht en stressbestendig.


Wat kunnen wij jou bieden?

Uiteraard bieden wij een marktconform salaris. Je komt te werken in een jong team van fijne collega’s. Ontwikkel- én doorgroeimogelijkheden door middel van opleiding, training en ervaring zijn er genoeg. Wij zijn een gezonde en groeiende groep van bedrijven. Verder hebben wij een actieve personeelsvereniging die jaarlijks diverse activiteiten organiseert.


Meer informatie: 

Zie jij deze baan als Keurmeester wel zitten? Reageer dan via hr@brassicatrade.nl.

 

Of stuur een WhatsApp bericht naar: HR: 

Tel: 06-29213791

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Paul Kristel, Logistiek Manager: Tel: 06-30323687.


Voor meer bedrijfsinformatie: www.brassicatrade.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven