Accountmanager

Westland Mushrooms BV is een vooraanstaand handelsbedrijf in verse paddenstoelen, w.o. (Aziatische) gecultiveerde en wilde paddenstoelen, champignons en kiemgroenten maar ook exotische groenten en fruit worden verhandeld. Genoemde producten vinden hun afzet bij internationale handelsbedrijven in food, horecaleveranciers en AGF-groothandelaren. Door rechtstreeks contact met leveranciers over de hele wereld is Westland Mushrooms in staat een totaal assortiment te leveren. Een uitstekende service staat hoog in het vaandel.

In verband met de groei van onze activiteiten zijn wij voor spoedige indiensttreding op zoek naar een

Accountmanager m/v

fulltime


De Accountmanager werkt onder leiding van de Algemeen Manager. Na een uitgebreid introductieprogramma waarin alle afdelingen van het bedrijf worden doorlopen, gaat de Accountmanager aan de slag op de afdeling Sales.


Functie-inhoud:

In de rol van Accountmanager ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de verdere groei en resultaten van de afdeling Sales. Je richt je acquisitie op de binnenlandse  en buitenlandse markt en heb je naast contact met exporteurs, ook contact met marktklanten, detaillisten en groothandelaren. Binnen het Sales team is elke Accountmanager verantwoordelijk voor een bepaalde productgroep.


Functie-eisen:

Je hebt een passende HBO-opleiding afgerond (bijvoorbeeld Commerciële economie, International Business and Languages of International Business and Management Studies) en je beschikt over werkervaring in de AGF-branche. Je werkt graag in de dynamische omgeving van de handel.

Je bent klantgericht, nieuwsgierig en flexibel. Je bent een aanpakker en hebt een hands-on mentaliteit. Je manifesteert je daarbij als een teamplayer (“samen trekken we de kar”) en een doorzetter. Je bent pro-actief en ondernemend. Je beheerst naast het Nederlands ook de Engelse en Spaanse taal. Mocht je de Duitse en/of Franse taal ook beheersen, dan is dit heel fijn!


Voor deze functie bieden wij:

Naast een dynamische en internationale werkomgeving biedt de functie van Accountmanager uitstekende doorgroeimogelijkheden. Westland Mushrooms BV kent een prettige werksfeer binnen een jong en enthousiast team.

Hebben wij je enthousiast gemaakt en wil je ons team komen versterken? Stuur dan je sollicitatie met CV aan de afdeling HRM van Westland Mushrooms BV, email: hrm.wm@westlandmushrooms.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs
gesteld.


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven