Bureauredacteur tuinbouw (Engelstalig, fulltime)

Lettervreter, typemachine, scrabble-kampioen, wandelend woordenboek. De clichés zijn ook bij ons bekend, maar we hopen dat jij daar niet in blijft hangen. Voor onze online uitgeverij zijn we namelijk op zoek naar een 

Bureauredacteur

Je weet het misschien niet, maar de tuinbouw is een van de mooiste sectoren om in of voor te werken. Er speelt enorm veel in deze internationale, innovatieve sector en de resultaten eindigen elke dag in je koelkast. Vanuit Uitgeverij Boekhout voorzien we deze sector met onze online nieuwsbrief van het laatste nieuws. Daarmee bereiken we dagelijks duizenden internationale lezers. Vanwege onze snelle groei hebben we momenteel ruimte voor versterking op de tuinbouwredactie. Het gaat om een functie voor onze Engelstalige uitgaves: FloralDaily, HortiDaily en MMJDaily.

De redactie maakt deel uit van Uitgeverij Boekhout, een familiebedrijf dat zich richt op de nieuwsvoorziening in de internationale AGF-handel, tuinbouw, interieurbranche en de biologische sector. Dagelijks versturen we nieuwsbrieven per mail in zeven talen naar meer dan 200.000 abonnees. Daarnaast hebben we nog verschillende branchespecifieke uitgaven in print.

Zoals gezegd is de tuinbouw een internationale sector en is deze continu in ontwikkeling. Mocht je daar niets vanaf weten, dan is dat geen probleem. We spijkeren je graag bij. Belangrijker is dat je leergierig en vasthoudend bent, dat je graag de eerste wilt zijn met nieuws en dat je een deadline niet vreest. Je kunt zowel (telefonisch) interviewen als opnames uitwerken, verbetert moeiteloos ook andermans teksten en zet deze in ons online publicatiesysteem. Of het gaat om een kort nieuwsbericht, een interview of een achtergrondverhaal; jij schrijft snel en precies in een ontspannen stijl en kunt ook ingewikkelde verhalen makkelijk toegankelijk maken. En natuurlijk is je Engels feilloos.


Wij bieden:

  • Een passend salaris met de nodige opleidingsmogelijkheden
  • Een nieuw kantoor in het Zeeuwse Tholen, met de auto 30 minuten van Antwerpen, en 45 minuten van Breda en Rotterdam
  • Een gezellig team. Maar we garanderen niet dat er nooit een stressbal naar je wordt gegooid.
  • Op maandag verse soep, op dinsdag een salade en op donderdag een snack. Op vrijdag trakteer jij?

Voel jij je aangesproken door deze vacature en herken jij je in onze kernwaarden toegankelijk, betrouwbaar, enthousiast, no-nonsense, respectvol, toegewijd en een persoonlijk betrokken relatie? Heb je HBO denk- en werkniveau en het liefste ook nog een beetje humor? Stuur je sollicitatie dan naar sander@freshplaza.com.


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven