Commercieel medewerker binnendienst Phalaenopsis

Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Ons familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

Voor ons hoofdkantoor in Bleiswijk zoeken wij een

Commercieel medewerker binnendienst Phalaenopsis


In deze fulltime functie ondersteun je onze accountmanagers, inventariseer je klantwensen en -behoeften en zet je deze om naar verkoopprognoses en offertes. Daarnaast houd je klantgegevens up-to-date in het CRM-systeem, bewaak je het orderproces en ben je medeverantwoordelijk voor het aftersales traject.

Als commercieel medewerker binnendienst onderhoud je contacten met (potentiële) klanten wereldwijd, met name in Nederland, Brazilië en de V.S.. Samen met ervaren accountmanagers informeer en adviseer je hen over onze producten en diensten. Je bent service gericht en in staat om kansen om te zetten in duurzame resultaten. Intern onderhoud je veel contact met collega’s van de afdeling verkoopplanning en werk je nauw samen met directe collega’s van de verkoop- en productieafdeling(en).


Profiel

Wij zoeken een enthousiaste collega met een klantgerichte en commerciële instelling. Je bent vindingrijk, overtuigend en werkt gestructureerd. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en gaat graag zelfstandig te werk.

De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Een afgeronde commerciële HBO of HAS opleiding;
  • Een ondernemende en flexibele instelling;
  • Goede kennis van Microsoft Office en kennis/affiniteit met ERP en CRM systemen;
  • Goede kennis van de Engelse taal.

Het betreft een functie voor iemand met enige stage en/of werkervaring en kennis van, dan wel affiniteit met de agrarische sector.


Aanbod

Wij bieden een zelfstandige functie in een dynamische internationale markt, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Na gebleken geschiktheid behoort doorgroei naar accountmanagement tot de mogelijkheden. Je komt terecht in een collegiaal team met (technische) vakkennis en je krijgt coaching on-the-job om je vaardigheden continue te optimaliseren. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.


Ben jij onze ideale kandidaat?

Zoek je een commerciële functie in een professionele markt en zie je in deze functie dé eerste of volgende stap naar een mooie carrière? Stuur dan je sollicitatie en C.V. t.a.v. Wim Knoop (manager P&O), naar wk@anthura.nl of solliciteer via de ''Solliciteer'' button.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sandra Poot (hoofd binnendienst), tel: 010-5291919.

Een assessment kan onderdeel uit maken van de procedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

 

 


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven