Teammanager Warehousemanagement Barendrecht

In Barendrecht, bij het spiksplinternieuwe en grootste distributiecentrum van The Greenery, wacht jouw volgende uitdaging. Een uitdaging van ruim 43.000 m2, 77 laaddocks en zo’n 200 medewerkers. Hier krijg jij de kans om te laten zien wat je echt waard bent als:

Teammanager Warehousemanagement

Barendrecht


Wist je dat ruim 80% van de consumenten in Europa verse groente en vers fruit in de supermarkt koopt? 

Wij zijn een toonaangevend, internationaal handelsbedrijf die dit mogelijk maakt. Bij The Greenery werk je aan een gezondere samenleving door groente en fruit betaalbaar en beschikbaar te maken voor iedereen. Vandaag, morgen en in de toekomst. Duurzaamheid en kwaliteit staan daarbij voorop.

Of je nu uit Rotterdam, Breda of Dordrecht komt, met zowel de auto of het openbaar vervoer ben je binnen no time op je nieuwe werkplek.


De functie

Je zorgt ervoor dat iedereen dagelijks kan genieten van verse groente en vers fruit. Onder jouw ervaren leiding als Teammanager WM voorzien wij supermarkten, groothandelaren en exporteurs namelijk 24/7 van een dagvers en afwisselend aanbod. Dit zijn ruim 65 miljoen kleinverpakkingen per jaar die soepel en snel geleverd worden aan al onze retailklanten. Vanuit ons geheel vernieuwde distributiecentrum in Barendrecht leid jij met 2 collega Teammanagers het warehousemanagement proces en ben je er verantwoordelijk voor dat het proces van binnenkomst, opslag en verlading van onze producten tijdig en professioneel verloopt. Je zorgt er mede voor dat er een cultuur komt van continue verbeteren binnen onze logistieke organisatie. Dit doe je door:

 • op inspirerende wijze leiding te geven;
 • pro actief voorstellen doen tot verbeteringen;
 • uitdagen van Teamleiders om ook verbetervoorstellen te initiëren en uit te voeren;
 • realiseren van de kpi’s binnen het warehousemanagementproces zoals productiviteit, kwaliteit, tijdigheid, volledigheid, servicegraad en veiligheid;
 • budgetten en prestatiedoelstellingen te behalen.

 

Team & Organisatie

Als Teammanager rapporteer je aan de Warehousemanager “Operations”. Binnen jouw team met 4 Teamleiders,
50 Logistiek Medewerkers, 12 Dock- en Voorraadcontroleurs en 5 Medewerkers TRM is de sfeer open en direct.
Zoals het echte Rotterdammers betaamt, hebben we het hart op de tong. We werken hard en staan voor elkaar klaar als dat nodig is. We helpen elkaar en behalen daardoor samen de beste resultaten.


Voor wie is dit interessant?

Naast jouw leidinggevende capaciteiten beschik je over het talent om ook onder de dagelijkse operationele druk steeds optimaal te blijven presteren. Jij bent een enthousiaste kartrekker en hebt een sterke connectie met de werkvloer. Bovendien kun je vertrouwen op jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht, waarmee je mensen in beweging en zaken voor elkaar krijgt. Ook heb je:

 • een afgeronde HBO Opleiding in de richting Logistiek;
 • in ieder geval 2 tot 4 werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • ervaring met  Lean/Six Sigma bij voorkeur Green Belt;
 • kennis van ERP systeem SAP;
 • geen 9-5 mentaliteit, in de AGF wordt 24/7 gewerkt.


Wat bieden wij?

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden als Teammanager zijn niet gering. Daarom zetten wij daar onderstaande arbeidsvoorwaarden tegenover. Wij bieden jou:

 • een salaris dat past bij je kennis en ervaring;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • naast een basispensioenregeling een aanvullende pensioenregeling;
 • uitgebreide ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.


Ben jij de vrouw of man onder wiens leiding het warehousemanagement proces van het Retail DC Barendrecht toonaangevend in de branche wordt? Pak ons dan in met jouw sollicitatie op deze vacature.

 

Solliciteren?

Ga dan naar www.thegreenery.com, kies via Organisatie en Vacatures voor de vacature Teammanager Warehousemanagement. Vul vervolgens het inschrijfformulier in en upload daar je CV en motivatiebrief.

 


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven