Accountmanager (Duitstalig)

Bioworld is leverancier van een totaalpakket aan biologische groenten en fruit. We zijn 100% biologisch, omdat we geloven in de marktperspectieven van het biologische schap. Onderdeel van Bioworld is het bedrijf Quality Life Produce, een samenwerking van verschillende biologische telers, in zowel Nederland als Spanje. Met de constante aanvoer van kwalitatief hoogwaardig product, zijn we een belangrijke leverancier voor zowel retail, groothandel als foodservice.

Als onderdeel van de Best Fresh Group staan we voor 'best of both worlds': de expertise van een specialist en de kracht van een grote organisatie. Ter uitbreiding van ons commerciële team, zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager (Duitstalig)

Standplaats Poeldijk


Jouw missie

Is de marktpositie in Duitsland te verstevigen, in zowel het retailkanaal als foodservice en trade. Je verkoopt het complete biologische assortiment, van de oer-Hollandse komkommer tot een exotische mango. Hierbij werk je zowel aan de groei van bestaande relaties als aan de acquisitie van nieuwe klanten.


Wat ga je doen

 • Op dagelijkse basis telefonisch verkopen van het bio assortiment
 • Onderzoek doen naar en acquireren van nieuwe klanten
 • Het maken van aanbiedingen en voeren van onderhandelingen
 • Ontwikkelen van lange termijn programma’s met klanten
 • Bewaken van lopende orders en leveringen
 • Oplossen van problemen, zorgen voor tijdige betalingen door klanten
 • Relatiebeheer en bezoeken van klanten
 • Deelnemen aan (internationale) beurzen


De ideale kandidaat

Is commercieel ingesteld, maar wel met een duurzame, lange termijnvisie. Je gaat voor de win-win en je laat je niet snel uit het veld slaan. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en klanten vinden het prettig om met jou zaken te doen. Je bent gedreven, ondernemend en je laat je werktijden niet bepalen door de klok maar door de klant, wat in ons vak automatisch met zich meebrengt dat je geen moeite hebt met vroeg opstaan…J


Verder vragen wij:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar commerciële ervaring in een soortgelijke rol in de AGF
 • Affiniteit met bio / duurzaamheid
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal


Het aanbod

Bioworld is een bedrijf waar je als persoon de vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Er heerst een open sfeer, de medewerkers zijn zeer betrokken bij hun relaties en hebben passie voor het product. De interne communicatie is informeel en er zijn korte lijnen, zodat snel geschakeld kan worden in deze altijd dynamische wereld van verse groenten en fruit. Geen dag is hier hetzelfde!  

Je ontvangt een goed salaris (de hoogte daarvan is afhankelijk van leeftijd en ervaring) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een mooi kantoor met een gezellig bedrijfsrestaurant waar de heerlijkste soepen, salades en guilty pleasures iedere dag vers worden bereid. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan activiteiten georganiseerd door de Best Fresh Foundation, waarmee we allerlei goede doelen en regionale maatschappelijke initiatieven steunen.


Reageren

Wanneer je vragen hebt over deze functie, kun je telefonisch contact opnemen met Suzanna (0174-530806) of Annamarie (06-40578057). Om te solliciteren kun je jouw CV en een korte motivatie toesturen naar solliciteren@bestfreshgroup.com.

Kijk voor meer informatie over Bio World op de website https://www.rootedinthefuture.com/

 

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden:

Bio, biologisch, organic, fairtrade, sustainability, duurzaamheid, agf, groente, fruit, vegetables, agrarisch, sales, verkoop, verkoper, export, exportmanager, salesmanager, commercieel, commercial, Westland, Zuid-Holland, Rotterdam, Den Haag


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven