Ervaren Commercieel Medewerker

De beste ui tot in de kern!

CEPA Trade levert uien in alle soorten en maten, het hele jaar door. We telen, sorteren, verpakken, kopen in, verzorgen opslag en logistiek vanuit ons pand in Dirksland.

Ervaren Commercieel Medewerker 

(fulltime) m/v


Onze jonge en hard groeiende commerciële afdeling is het hart van al onze inkoop- en verkoopactiviteiten. Een dynamische, soms hectische plek waar altijd veel gebeurt. Onze uien zijn altijd dagvers. Onze nieuwe Ervaren Commercieel Medewerker is dus iemand die snel schakelt en goed overzicht houdt op alle stappen van het in- en verkooptraject.


Wij vragen van jou

Dat je zeer zelfstandig beslissingen kunt nemen. Jouw mening telt namelijk. Je neemt een deel van onze dagelijkse in- en verkoop voor je rekening. Iedere ochtend weer worden de dagprijzen voor uien bekend gemaakt. Je hebt de hele dag door veel contact met klanten en leveranciers met wie je een goede, langdurige zakelijke relatie opbouwt. Bij de in- en verkoop ben je niet afwachtend, maar neem je zelf initiatief. Je houdt van een baan met veel vrijheid, zonder dat je het belang van collega’s uit het oog verliest. 


Dit breng je mee

Je hebt het liefst een bak werkervaring. Deze baan vraagt erom dat je al wat meters hebt gemaakt bij een ander bedrijf waar je ook een functie op hbo werk- en denkniveau had.

Je spreekt een redelijk woordje Engels en Duits. En als je collega’s het hebben over kwaliteitsnormen- of problemen van uien, weet jij al in grote

lijnen waar ze het over hebben. Je hebt een vlotte babbel paraat, bent een doortastend type, laat stress makkelijk van je af glijden en hebt ambitie.

Spreekt dit jou aan en wil je onderdeel zijn van een jong, groeiend en gezond bedrijf met veel ontwikkelingsmogelijkheden, zoals opleiding en training maar ook het mede vormgeven van de werkzaamheden, taken en werkwijzen?

Solliciteer dan op deze advertentie via onderstaand mailadres of neem voorafgaand hieraan, contact op voor meer informatie.


Wij bieden je

Een fijne werkplek in Dirksland in de gemeente Goeree-Overflakkee. Je werkt nauw samen met een jonge en gedreven collega met veel ervaring. Je krijgt uiteraard een marktconform salaris met 26 vakantiedagen en goede arbeidsvoorwaarden. Doorgroeien binnen ons bedrijf is zeker één van de mogelijkheden.


Meer informatie

Bel Rogus Vonk, Tel: 0187-743000.

Jouw sollicitatie stuur je per e-mail voorzien van jouw motivatie en cv naar hr@cepatrade.nl.


Voor meer bedrijfsinformatie: www.cepatrade.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven