Verenigingsmanager

Werken bij Decorum …

Is uitdagend. Gevarieerd. En heel mooi. Zo simpel is het. Want je vertegenwoordigt alle Decorum leden en het Decorum merk. Decorum is een ambitieuze telersvereniging van bijna 60 kwaliteitskwekers. Het assortiment bestaat uit vele duizenden top producten en Decorum is het premium merk van onze leden. De focus ligt op het creëren van vraag naar ons merk in zowel binnen als buitenland.

Verenigingsmanager


Wij zoeken …

Een Verenigingsmanager. En dat is een hele mooie functie. Want als Verenigingsmanager  ben je heel nauw betrokken bij alles wat niet met marketing te maken heeft 😊 Dat is meer dan je denkt. Wist je dat Decorum een verzekeringstak heeft? Of dat Decorum hele goede inkoopdeals maakt voor haar leden? Of dat Decorum een aandeel heeft in een uitzendbureau? Al deze zaken helpen onze leden bij het ondernemen.  

En jij … Jij bent een aanpakker. Een professional met humor. Gedreven, gemotiveerd, betrokken. Even een paar wensen op een rijtje:

  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in de sierteelt en/of coöperaties .
  • We zoeken een HBO’er of WO’er (werk & denk niveau).
  • Zich als een vis in het water voelt binnen een coöperatie


Jouw werkdag …

Staat in het teken van Decorum een sterkere en professionele vereniging te maken. Je bent verantwoordelijk voor Decorum People, Decorum Fonds, inkoop en andere verenigingszaken. Je draait mee in een aantal werkgroepen, zoals werkgroep inkoop en klankbordgroep Leden. Je ondersteunt en adviseert voorzitters van werkgroepen.  Je schakelt veel met de directeur en de bestuursleden van Decorum. Aan het einde van de werkdag ben je tevreden als Decorum weer een stukje beter is geworden!


Wij bieden …

Een baan voor 32 tot 40 uur per week en uitstekende voorwaarden uiteraard! Want dat verdien je ook, letterlijk en figuurlijk. Onder de voorwaarden een mobiele telefoon, laptop, prima salaris, pensioen en opleidingsmogelijkheden.  Tel daarbij op 25,5 vrije dagen per jaar, wekelijks vers bedrijfsfruit, werkplek in het World Horti Center en er ligt een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.


Werken bij Decorum is …

Uitdagend, gevarieerd en gewoon leuk. Je komt te werken in een klein en gemotiveerd team, gevestigd in het prachtige World Horti Center. Je werkt uiteraard nauw samen met je collega’s, maar ook met onze leden. Daardoor kunnen we met 100% zekerheid zeggen dat geen dag hetzelfde is!


Solliciteren kan via …

Stuur je CV en motivatiebrief naar raymond@decorumcompany.com. Heb je vooraf nog vragen? Bel Raymond Hedges via 06-14181952 en vraag maar raak.


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven