Medewerker Food Safety / Kwaliteitssystemen

We bring the fresh world together!

Heb je oog voor detail, ben je klantgericht en barst je van de energie? Wil je werken in een enthousiast en informeel team waar een no-nonsens mentaliteit heerst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Roveg Fruit is per direct op zoek naar een


Medewerker Food Safety / Kwaliteitssystemen


Wat ga je doen?

Roveg fruit BV heeft een aantal kwaliteitssystemen die onder controle vallen van de afdeling Food Safety. Deze kwaliteitssystemen worden jaarlijks minimaal één keer beoordeeld door externe certificeringsinstellingen. Deze audits vinden gedurende het jaar plaats. In deze functie draag je zorg voor het up-to-date houden van het kwaliteitsmanagementsysteem (BRC 8.1, IFS Food, Skal en KRAV). Je coördineert en begeleid de externe audits, maar ook stel je zelf interne audits op, welke je uitvoer en waarover je de resultaten en de eruit voorkomende acties rapporteer. Verder hou je hygiëne-inspecties in ons warehouse en controleert je de uitvoer van de daaruit voortkomende actiepunten. In deze brede functie stuur je de audit en administratie-activiteiten binnen de afdeling functioneel aan. Je treedt op als sparringpartner voor de manager van de afdeling en je collega’s en bent het aanspreekpunt voor op het vlak van QA voor de commerciële afdeling en afnemers. Ook stem je pro-actief met de commerciële afdeling af dat de geldigheid geldigheid van documenten en verklaringen van leveranciers gedurende elk seizoen gebord zijn. Tot slot neem je deel in projecten ter verbetering van de activiteiten en processen.


Wat verwachten wij?

Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding bij voorkeur richting agri/horti business/plantenteelt. Ook heb je kennis van en ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen. MS Office kent weinig geheimen voor je en je bent bekend met de MS applicatie Power BI. Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord een schrift. Bij voorkeur breng je nog meer talenkennis mee, bij voorkeur Duits en/of Spaans. Je bent een team player en een verbinder en bent vaardig in het overbrengen van kennis. Organiseren en structureren kun je goed en je bent analytisch sterk. Verder ben je communicatief vaardig.


Wie zijn wij?

Roveg Fruit houdt zich wereldwijd bezig met de im – en export van groenten en fruit. We leveren onze producten aan supermarkten, groothandels en cateringbedrijven. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Waddinxveen en we hebben kantoren in Chili en Spanje. Wij importeren een breed pakket aan producten en zijn uniek in ons exoten portfolio. We hebben onze eigen rijpfaciliteiten en verpakkingslijnen. Roveg is een snel groeiende en ambitieuze organisatie met onderscheidt zich door flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten en medewerkers.


Geïnteresseerd in ons aanbod?

We bieden een goed salaris en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij degene die we zoeken? Stuur je sollicitatie via e-mail naar solliciitatie@roveg.nl (onder vermelding van Medewerker Food Safety)

 

Roveg Fruit B.V. is gevestigd op industrieterrein Doelwijk in Waddinxveen. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze andere vacature bekijk onze website www.roveg.nl.

Recruitment bureau? Bedankt voor de interesse, echter wij werven onze mensen zelf. Ongevraagd toegezonden profielen van kandidaten worden beschouwd as directe sollicitaties. 

 


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven