(aankomend) teeltmanager

Agro Care produceert kwaliteitstomaten en heeft verschillende vestigingen in Nederland, Tunesië en Marokko. Agro Care is een jong, snelgroeiend en innovatief bedrijf.

De moderne en professionele bedrijfsopzet in combinatie met een teeltoppervlakte van ruim 180 hectare maken Agro Care één van de koplopers binnen de glasgroente sector.

Ambitie, gedrevenheid, enthousiasme en nieuwsgierigheid met een ‘open mind’ maken dat we grenzen verleggen. De slogan van Agro Care luidt dan ook ‘No Limits, No Nonsense’.

Voor onze vestiging in Middenmeer zijn wij op zoek naar een

(aankomend) teeltmanager.

Je bent verantwoordelijk voor de groei van de planten en daarmee  de productie van onze tomaten. Je beheerst het klimaat in de kas van 10 hectare, beoordeelt de stand van het gewas en stuurt door middel van o.a. temperatuur, watergift, bemesting en belichting. Daarnaast bewaak je het biologisch evenwicht en grijpt in waar nodig zodat het gewas gezond en vitaal blijft.

Als teeltmanager heb je een verantwoordelijke functie. Omdat wij graag de vrijheid geven bij de uitvoering zoeken wij naar een zelfstandige betrokken collega met passie voor het vak. Daarnaast is het belangrijk te beseffen dat een teelt 24/7 doorgaat en bijvoorbeeld storingsdiensten ook bij de functie horen.

Een agrarische achtergrond is een pre maar binnen ons bedrijf bieden we ook voor starters mogelijkheden om zich te ontwikkelen middels een opleidingstraject tot volwaardig teeltmanager

Bij Agro Care kom werken we in een jong team van gedreven professionals. We geloven dat we door samenwerking de beste resultaten kunnen bereiken.

Agro Care is een vooruitstrevend bedrijf dat haar medewerkers de ruimte en mogelijkheden geeft om het maximale uit zichzelf te halen. Naast een passend salaris bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op www.agrocare.nl of op ons Youtube-kanaal.

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je motivatie en cv naar hr@agrocare.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven