Sr. Accountmanager Trade Midden en Oost-Europa

Voor ons kantoor in Barendrecht zijn wij op zoek naar een fulltime

Sr. Accountmanager Trade Midden en Oost-Europa  

Wil jij jouw ervaring inzetten om zowel bestaande als nieuwe markten uit te bouwen?


Jouw missie

Door jouw commerciële activiteiten te ontplooien realiseer je succes voor jezelf, voor Jaguar en voor de klant. Je bouwt bestaande klanten uit en pioniert in nieuwe markten met als doel ons assortiment te verkopen en goede marges te realiseren. Om onze groeiplannen te realiseren hebben we jou nodig:

  • Passie voor AGF
  • Bewezen commercieel succesvol
  • Winnaarsmentaliteit
  • Ondernemerschap
  • Doorzettingsvermogen, handelsgeest en discipline


Wat ga je doen?

Op basis van een door jou opgesteld verkoopplan en een ambitieuze begroting formuleer je concrete acties en doelen. Deze geven richting aan jouw commerciële activiteiten die gericht zijn op onder andere Midden- en Oost-Europa. Klanten verwachten van jou dat je kennis hebt van de producten en van de marktomstandigheden, zodat je hen optimaal kunt ontzorgen. Op dagelijkse basis heb je contact met AGF-inkopers, onderhandel je over de juiste condities en zorg je voor een correcte afwikkeling van de orders. Daarnaast denk je actief mee over oplossingen die bijdragen aan voedselveiligheid en milieu.


Wij vragen

Wij vinden jouw talent, bewezen succes en persoonlijke eigenschappen belangrijker dan een diploma, maar een hbo-opleiding in een commerciële/agribusiness richting geniet de voorkeur. Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal sowieso goed en het is een groot voordeel wanneer je ook Russisch spreekt en schrijft. Door je persoonlijkheid ben je een serieuze gesprekspartner op niveau en door jouw flair en empathisch vermogen heb je de touwtjes in handen in commerciële gesprekken. Dit heb je reeds bewezen in minimaal 5 jaar commerciële verkoopervaring in vers/AGF.


Wij bieden

  • Een marktconform salaris
  • Een aantrekkelijke bonusregeling
  • Een informele werksfeer waarin persoonlijke aandacht belangrijk is
  • Uitdaging, vrijheid en afwisseling
  • Openheid, eerlijkheid en transparantie


Fresh, supply chain, teamwork en duurzaamheid

Jij begrijpt dat deze begrippen met elkaar verbonden zijn en je snapt wat belangrijk is om onze producten vanuit de hele wereld in de juiste condities, op het afgesproken tijdstip op de juiste bestemming te krijgen. Maatwerk leveren is onze toegevoegde waarde, dus je bent non-stop in gesprek met klanten, partners en collega’s om de klantvraag in te vullen. Daarnaast is duurzaamheid een hot-item bij Jaguar wat zich vertaalt in producten met labels als Bio, Fairtrade en Planet Proof.


Solliciteren

Spreekt de functie je aan en denk je bij ons te passen? Stuur een overtuigende motivatiebrief met CV naar onze recruiter Suzanna of Annamarie via solliciteren@jaguartfc.nl. Vragen over deze baan? Bel naar +31 (0)87-7845291 en ze vertellen je er graag meer over!


Over Jaguar, the fresh company

84 jaar in business, 39 medewerkers, 3 vestigingen wereldwijd, financieel gezond and still growing… Onze klanten en partners bevinden zich wereldwijd en met de korte lijnen in onze organisatie zijn wij in staat om snel te schakelen en de behoeften van onze klanten goed in te vullen.

Come on and join us!

 

 

Trefwoorden: sales, verkoop, commercieel, commercial, export, trade, trader, verkoper, accountmanager, salesmanager, handel, fresh, AGF, food, FMCG, Rusland, Russisch, East-Europe. international, internationaal, groente, fruit, Rotterdam, Zuid-Holland

 


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven