Account Development Manager

Agri Recruitment is namens haar opdrachtgever Mprise Agriware op zoek naar een gemotiveerde professional:


Account Development Manager


Mprise Agriware is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van bedrijfssoftware voor de tuinbouw. Vanaf 2006 heeft Mprise Agriware een sterke positie opgebouwd bij de leidende jongplant opkweekbedrijven en bij kwekers van potplanten en perkgoed binnen Nederland en daarbuiten. Naast ondersteuning voor alle soorten pot en tray gewassen, is er uitgebreide ondersteuning aanwezig voor stek vermeerdering, weefselkweek en bedrijfsprocessen voor zaad productie.

Mprise biedt toegevoegde waarde aan haar klanten met de nieuwste softwaretechnologie en aanvullende diensten. Mprise staat voor initiatie, implementatie, optimalisatie en innoveren samen met de klant. Mprise begrijpt de tuinbouw business en heeft diepgaande kennis van ICT en toekomstige ontwikkelingen om efficiëntie en groei te ondersteunen.

Het software pakket Agriware 365 is een integrale oplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central. Gekoppeld hieraan, levert Mprise Agriware ook mobiele apps voor ondersteuning en registraties in de kas of op het veld.

Binnen het sales team is een vacature ontstaan voor een Account Development Manager die zich gaat richten op het onderhouden van relaties en het uitbouwen van het innovatieve product aanbod bij bestaande klanten. Dit zal zich vooral afspelen in Nederland, waar vele tuinbouw bedrijven reeds Agriware gebruiken.

Na het aanbrengen van het contract door je new business collega’s en aan het einde van het implementatie traject kom jij in zicht bij de klant. Op enthousiaste wijze communiceer je met stake-holders binnen de organisaties over verdere optimalisatie. Dit kunnen additionele software licenties zijn, nieuwe tools zoals mobiele apps, BI, of aanvullende consultancy diensten. Het doel is om de klant verder te ontwikkelen en zo optimaal mogelijk gebruik te laten maken van het Agriware platform en bijkomende tools.

Aan de hand van de door jou opgestelde accountplannen bewaak je de voortgang en breng je de klant naar het volgende niveau. Je bespreekt strategische en toekomst gerichte uitbreidingen en je signaleert nieuwe kansen.

Hierbij werk je nauw samen met je collega’s van de projectmanagement- en consultancy organisatie. Zij zorgen voor de realisatie van de door jou opgestelde offertes. Je bent uitstekend op de hoogte van nieuwe functionaliteiten in recente Agriware 365 en app releases en informeert en adviseert klanten hierover.


Wij verwachten:

  • Ervaring in de tuinbouw is een must
  • Aantoonbare ervaring als (kern) gebruiker met bedrijfsmanagement systemen.
  • Je hebt een commerciële instelling en overtuigingskracht.
  • Je bent enthousiast over de mogelijkheden die nieuwe ontwikkelingen in de ICT kunnen bieden voor de klant.
  • Je organiseert betrokkenheid van de klant bij de standaard softwareontwikkeling.
  • Je ben een uitstekende relatie manager die communiceert met klanten op directie niveau.
  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent in staat complexere ICT oplossingen helder te communiceren
  • Je bent een teamplayer, die klantgericht en gedreven is.
  • Je bent gedreven, initiatiefrijk en flexibel.


Wij bieden:

Een interessante, innovatieve werkomgeving en een enthousiast team. In de groeicultuur is volop ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Zij bieden een marktconform salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Hiernaast bieden ze een uitgebreide product- en on-the-job training.


Geïnteresseerd?

Mprise Agriware heeft de werving van deze vacature exclusief uitbesteed aan Agri Recruitment. Voor een meer informatie en/of vragen, kunt u contact opnemen met Marian de Vries, Managing Consultant, telefoon 06 46 26 53 56 of via marian@agrirecruitment.nl


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven