Manager Versafdelingen

Manager Versafdelingen

Specialist in versproducten als kaas, vlees en AGF, maar ook een sterke leidinggevende? Ben jij de nieuwe Manager Versafdelingen voor onze vestiging in Amsterdam?


HANOS Amsterdam

Met ruim 300 vakmensen verdeeld over meer dan 22.000 m2 bedienen we met onze zelfbedieningsgroothandel en distributie dagelijks heel Amsterdam en de wijde omgeving. Daarmee bereiken we een hogere servicegraad, en daar zijn we trots op! Deze groothandel heeft het meest diverse klantenbestand van alle HANOS groothandels.

De functie

Als Manager Versafdelingen bij HANOS ben je de drijvende kracht achter onze Versafdelingen. De afdelingen Diepvries en Zuivel, Kaas, AGF, Poelier en Vis vallen onder jouw verantwoordelijkheid. In totaal werken er meer dan 50 collega`s op deze afdelingen. Je hebt de drive om vers-professionals aan te sturen en samen tot mooie commerciële prestaties te komen. In de functie van Manager Versafdelingen geef je leiding aan vakmensen, die samen zorgen voor een servicegerichte verkoop en een optimale presentatie van ons grote assortiment. Tevens zorg je met de teams voor optimaal voorraadbeheer en dagelijks een tevreden klant.

Ook zorg je er als Manager Versafdelingen voor dat processen goed georganiseerd zijn en weet je jouw team te motiveren. Samen met de afdelingen onderneem je dagelijks gepaste actie om omzet resultaten te verbeteren. Tevens onderhoudt je contacten met relaties en ben jij het aanspreekpunt voor klanten. Je bent in staat om het landelijke beleid te vertalen naar concrete en praktische plannen voor de afdelingen, daarbij rekening houdend met de lokale marktsituatie in Amsterdam.

Het zorgdagen voor een perfecte winkeluitstraling zit in je aard. Je draagt met je team zorg voor een optimale vulgraad, 100% hygiëne en tijdig en commercieel geplaatste acties. Wij zijn op zoek naar een Vers Manager met een hands-on mentaliteit, die het leuk vindt om wanneer nodig op afdelingen bij te springen en zijn of haar handen uit de mouwen te steken.


Ben jij diegene die wij zoeken?

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
 • Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende en relevante werkervaring.
 • Je hebt in ieder geval enkele jaren ervaring in het aansturen van vers-professionals.
 • Je kent de horeca in Amsterdam en omgeving goed en hebt een groot horecanetwerk.
 • Je bent analytisch sterk en een people manager.
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook op koopavonden, zaterdag, zondagen en feestdagen.
 • Je bent enthousiast, representatief en commercieel ingesteld.


Wij bieden voor deze functie

 • Een verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen ondernemerschap.
 • Een zeer aantrekkelijke baan in een dynamische en gevarieerde werkomgeving.
 • Een plek in een energiek en gedreven team.
 • Een marktconform salaris en een uitstekende bedrijfspensioenregeling.
 • Diverse aanvullende bedrijfsregelingen. Zo investeert HANOS in de gezondheid van jou als medewerker met een bedrijfsfitnessregeling. Tevens hebben wij een fietsplan en zorgen wij jaarlijks voor een collectieve ziektekostenverzekering.


Reageren© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven