Area Sales Manager

Wil jij internationaal werken en Pop Vriend Vegetable Seeds in Afrika op de kaart krijgen? Werk je daarnaast graag zelfstandig en met veel verschillende klanten? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe Business Grower Africa, ofwel onze nieuwe Area Sales Manager Africa.

Benieuwd of deze baan bij je past?

Area Sales Manager

Pop Vriend Vegetable Seeds zoekt een business developer met groene vingers of met affiniteit voor zaden voor de verkoop van onze groenterassen in met name Noord- en West-Afrika. Dat betekent dat je de relaties met onze klanten behoudt en het netwerk verder uitbouwt. Je hebt een scherp oog voor de ontwikkelingen in de markt en je weet de kansen die je ziet te benutten.

Een flink deel van je tijd ben je op pad, op zoek naar nieuwe klanten en om proeven op te zetten. Het productadvies dat jij je klanten geeft is erg belangrijk, want daarmee kunnen zij onder hun specifieke condities de beste resultaten behalen. Je kent de producten dan ook van haver tot gort.

 

Ben jij onze ideale kandidaat?

Opleiding
Je hebt HBO werk- en denkniveau en aantoonbare kennis van onze sector is een pré.

Ervaring
Je hebt minimaal één tot drie jaar werkervaring in een commerciële functie.

Talen
De Engelse taal kent geen geheimen voor je en ook met Frans kun je goed overweg.

Skills
Je bent veel onderweg en dat vindt je heerlijk. Jouw klanten staan altijd op nummer 1. Je kunt goed luisteren en spreekt 'de taal van de tuinder'.

Persoonlijkheid
Je houdt van afwisseling en je hebt internationale ambities. Het inleven in andere culturen en gewoonten is voor jou een tweede natuur. Bovendien ben je zelfstandig en weet je jouw passie voor zaden over te brengen.

Reizen
In het begin zul je veel vanuit ons kantoor in Andijk werken om een échte Pop Vriender te worden. Zodra je helemaal up and running bent zul je ongeveer 40% - 50% van je tijd op pad zijn naar klanten.


Wat krijg je er voor terug?

Een fantastische kans om je werkervaring uit te bouwen in een unieke organisatie waar je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Je gaat werken in een team van zo’n 75 leuke, inspirerende en bevlogen collega’s. Een heel divers team bovendien; van net-afgestudeerden tot de echte ‘goeroe’s’ in het vak en alles ertussenin. Wil je vast een paar collega’s beter leren kennen? Kijk dan op People of Pop Vriend.

Naast een prachtige werkplek in het mooiste en meest duurzame bedrijfspand van West-Friesland, inclusief een fijn lunchcafé en de lekkerste cappuccino’s van Andijk, krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen in je vakgebied. We hebben een no-nonsense werkmentaliteit en een informele bedrijfscultuur, een andere manier om te zeggen dat er veel gelachen wordt bij Pop Vriend Seeds.


Overtuigd?

Zie jij het zitten om je carrière te boosten bij Pop Vriend Seeds? Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Dick Visser op telefoonnummer 0228-591462, of mobiel op 06-51193229. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven