Job offer - Kwaliteitscontroleur

Greenyard is een wereldwijde marktleider in verse en bereide groenten en fruit, bloemen en planten, logistieke diensten voor verse producten en substraten. De groep, die het merendeel van de Europese retailers onder haar klanten telt, biedt klanten en leveranciers efficiënte en duurzame oplossingen via topproducten, marktleidende innovaties, operationele uitmuntendheid en uitstekende service.

Greenyard heeft meer dan 8.000 medewerkers die werkzaam zijn in 25 landen over de hele wereld. Haar eigen mensen en de uitstekende relaties met haar klanten en leveranciers zijn de belangrijkste troeven die de groep in staat stelt producten en diensten te leveren met een totale waarde van bijna 4 miljard euro per jaar. De Greenyard groep bestaat uit 3 divisies; Fresh, Frozen en Prepared.

Deze vacature is voor de divisie Fresh op de locatie Waddinxveen.

Kwaliteitscontroleur (40 uur)

Functie

Schakelen met alle afdelingen binnen de organisatie en kwaliteit als prioriteit hebben

 • Je zorgt ervoor dat groenten- en fruitproducten op kwaliteit worden beoordeeld, conform de kwaliteitseisen van de diversen klanten.
 •  In ons brede assortiment gaat er van alles door jouw handen. Dit doe jij niet alleen, jouw team bestaat uit een groep keurmeesters. Je werkplek is in het hart van ons bedrijf, in de loods.
 • Je bent een belangrijke schakel binnen de organisatie en hierdoor sta je in nauw contact met verschillende afdelingen zoals; commercie, ompak, ontvangst en verlading en Quality Assurance.

 

Profiel

Je hebt een grote passie voor groenten en fruit en weet welke kwaliteit iedere klant vereist

Functie-eisen

 • MBO werk- en/of denkniveau.
 • Je beschikt over vakgerichte diploma’s (keermeester modules) en/of je hebt affiniteit en aantoonbare werkervaring in de AGF branche.
 • Kennis van de gangbare kwaliteitssystemen, zoals HACCP en IFS.
 • Je communiceert helder en vlot op alle niveaus.
 • Je bent gewend om met computersystemen te werken, ervaring met SAP is een pré.
 • Je bent stressbestendig, kan keuzes maken en prioriteiten stellen en bent soms een tikkeltje eigenwijs.
 • Het is geen 9 tot 5 baan. Je vindt het geen probleem om juist vroeg te starten of een late dienst te draaien. Er wordt geregeld op zaterdag gewerkt.


Competenties

 • Echte teamspeler
 • Aanpakken, Doorpakken
 • Zelfstandig werken
 • Passie voor groenten en fruit


Standplaats

Waddinxveen (tussen Den Haag, Utrecht en Rotterdam) gelegen op bedrijventerrein Doelwijk, nabij de A12. De locatie is niet bereikbaar met OV.


Aanbod

“Werken en onderdeel worden van een internationale beursgenoteerde organisatie met een heldere visie en missie, en met belangrijke kernwaarden Ondernemen, Passie, Betrouwbaarheid, Creativiteit en Delen. Deze verbinden en maken het bedrijf dat Greenyard is”.

Naast een marktconform salaris, biedt Greenyard Fresh goede secundaire arbeidsvoorwaarden en is er ruimte voor persoonlijke en loopbaanontwikkeling.


Reageren

Greenyard Fresh Netherlands B.V. heeft de Werving en Selectie voor deze vacature Kwaliteitscontroleur uitbesteed aan FreshRecruitment.

Voor meer informatie kun je terecht bij Taco van der Louw op +31 (0) 6 53526246.

Reacties uitsluitend via www.freshrecruitment.com. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op de website van de Greenyard Group. Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

 

FreshRecruitment is specialist in Food & Agri vacatures voor Bachelors en Masters. Onze mensen zijn vakkundige professionals die als zelfstandig ondernemer samenwerken. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.

 


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven