Job offer - Verkoper Fruit/Exoten

Bedrijf:  Total Produce BV           
Regio:  Rotterdam Port City I, Waalhaven Zuidzijde

Ben je als verkoper succesvol actief in de handel van fruit of groenten? Toe aan andere collega’s, een andere werkomgeving? Kom verkopen bij Total Produce. Hier kan je volop meloenen, granaatappels, druiven, ananassen, gember en andere producten verkopen. Total Produce is een professioneel bedrijf dat kwaliteitsproducten importeert/levert, heeft uitstekende relaties met producenten, volop product beschikbaar. Het bedrijf is financieel gezond en er wordt in allerlei middelen geïnvesteerd: voor jou een fantastische werkplek!

Verkoper Fruit/Exoten

“Lekker verkopen vanaf een inspirerend moderne werkplek: uitzicht op de haven!”


De functie:

Je krijgt bestaande klanten toebedeeld en zorgt dat deze goed bediend worden.  En je gaat met acquisitie aan de slag in een regio (‘s) waar je over een netwerk beschikt of waarvan je de taal spreekt en er een goed gevoel bij hebt. Je combineert een visie op de (nabije) toekomst met een hands-on mentaliteit, denken & doen. Je bouwt de handel naar groothandelaren, foodservice en andere marktsegmenten uit.

Jouw taken op een rij:

  • Dagelijks heb je via telefoon, Skype, mail en de app contact met je klanten, ontzorg en bedien je hen;
  • Met enige regelmaat bezoek je bestaande/potentiële klanten, je breidt je netwerk en klantenkring uit;
  • Je neemt deel aan strategische werkgroepen om onze activiteiten naar een hoger plan te tillen.


Heb jíj het in je, die handelsmentaliteit in Fruit en Exoten?

Binnen Total Produce werken we met overzeese kwaliteitsproducten: sinaasappels, mandarijnen, grapefruit,  steenfruit, knoflook, appels, peren, en meer. Jíj weet wat de handel vergt, je zit gepast bovenop je product en acteert kort op de markt.

Verder :

  • Je weet je in relaties te verdiepen, productlijnen met je klanten vorm te geven;
  • Je bent commercieel en resultaat gericht, bent communicatief en proactief ingesteld;
  • Je beheerst de Engelse en wellicht nog een andere bruikbare taal.


Werken bij Total Produce:

Bij Total Produce zijn we specialist in het sourcen van overzees fruit. Er zijn verschillende verkopers actief op de groothandel, de foodservice en de retail. We verdiepen ons in onze klanten en zetten ons in hen zo goed mogelijk te bedienen. En we zetten ons ervoor in het fruit van onze vaste leveranciers zo goed mogelijk te vermarkten. Je krijgt aanstaande collega’s  in een mooie mix van jong tot oud, van middelbaar tot hoger opgeleid en stuk voor stuk met passie voor het vak.


Even een kijkje nemen?

Klik op de volgende link. Daarachter vind je een fotogalerij. Foto’s gemaakt bij Total Produce op kantoor en op locatie waar ons product verwerkt wordt. En je treft er ‘quotes’ van aanstaande collega’s: waar ben je trots op, wat maakt werken bij Total Produce, werken bij Total Produce!  https://www.movetocatch.nl/index.php?b=10&bedrijf_id=57


Het aanbod:

  • Een duidelijke positie: enerzijds teamwork, anderzijds bedien je je eigen klanten en bouw je aan een eigen groeiende klantenkring;
  • Het bedrijf groeit, jij kunt meegroeien in type klanten, assortiment enzovoorts;
  • Naast een goed kwalitatief assortiment fruit en exoten kun je jouw klanten regelmatig nieuwe / onderscheidende producten bieden.

Verder kun je natuurlijk rekenen op een uitstekend salaris, bonus, auto van de zaak, 29 vakantiedagen, smart phone, lap top, prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden. En uniek: een moderne kantooromgeving met uitzicht op de haven: een inspirerende werkplek!


Geïnteresseerd?

Meer weten? Afspraak maken om op locatie rond te kijken en even kennis te maken? Bel, mail of app naar jobkuyvenhoven@movetocatch.nl 06-52601456.

 


© BioJournaal.nl 2019