Job offer - Commercieel Technisch Buitendienstmedewerker (aardappelen)

Nedato is een organisatie van aardappeltelers uit Midden en Zuid-Nederland, gevestigd in Oud-Beijerland. De kernactiviteiten bestaan uit het bewerken en verpakken van consumptieaardappelen en aardappelen voor de verwerkende industrie in binnen- en buitenland. Kwaliteit en servicegraad staan bij Nedato hoog in het vaandel.

De Nedato telers vormen een coöperatie die meerderheidsaandeelhouder is van Nedato B.V. De andere aandeelhouder is CZAV Wemeldinge. De telers komen vooral uit Zeeland, Zuid-Holland, Brabant, Limburg en de Flevopolders. In toenemende mate ook uit Duitsland en België

Nedato heeft als organisatie zowel teelt, bewerking en verkoop in eigen beheer en daarmee een unieke positie in de aardappelmarkt. Nedato kan wensen van afnemers snel vertalen naar de teelt en met de telers samenwerken om het beste rendement op hun bedrijven te realiseren. De buitendienst speelt hierin een belangrijke rol. De buitendienstmedewerkers werken vanuit een eigen regio, maar kunnen ook op basis van kennis en vaardigheden breder ingezet worden. Het huidige team van buitendienstmedewerkers bestaat uit 6 collega’s die regelmatig contact met elkaar hebben.

Binnen het team is de vacature ontstaan van:

Commercieel Technisch Buitendienstmedewerker (aardappelen)

 

De functie:

In deze uitdagende en zelfstandige functie sta je dicht bij de telers en hun aardappelgewas en zorg je voor een optimaal product dat afgestemd is op de wensen van de afnemers van Nedato


Na een inwerkperiode ben je in staat om

 • De relatie met de telers op juiste wijze te beheren.
 • De telers actief te begeleiden bij de organisatie van hun aardappelteelt.
 • De telers te adviseren over raskeuze, teelt, oogst, bewaring en kwaliteit.
 • Klantgericht te opereren in een gemotiveerd team.
 • Initiatief te nemen in de opzet en begeleiding van studieclubs/demodagen.

Het werkgebied is vooral de regio Goeree Overflakkee, Schouwen Duiveland, Tholen en St Philipsland, maar inzet en ondersteuning in andere gebieden komt regelmatig voor.


Jouw profiel:

 • Minimaal een HBO werk- en denkniveau.
 • Uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden.
 • Een sterk persoon die zelfstandig kan werken en organiseren.
 • Affiniteit met de agrarische sector.
 • Flexibele inzet.
 • Ervaring in een vergelijkbare functie.


Ons aanbod:

Een team met vakbekwame collega’s en een plezierige werkomgeving. Daarnaast ben je bij Nedato verzekerd van goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die we graag toelichten in een persoonlijk gesprek. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.


Sollicitatie:

Nedato heeft de werving & selectie voor deze functie uitbesteed aan Doornbos Werving & Selectie. Bel gerust voor meer informatie en om af te tasten of de functie voldoende past bij je wensen en ambitie.

Belangstelling? Mail dan je brief met cv voor 9 januari naar info@doornboswerving.nl

 

Doornbos Werving & Selectie BV
Postbus 168 8300 AD Emmeloord

Voor vragen of informatie:
Klaas Doornbos: tel 0527-698766 of 06 22 23 54 21

Kijk voor meer informatie op www.doornboswerving.nl of www.nedato.com

 


© BioJournaal.nl 2019