Job offer - Key Account Teamleader

RFV Fruits is onderdeel van de Rosenbaum groep, een Duits familiebedrijf sinds 1846. De organisatie waakt met adelaarsogen over de kwaliteit van fruitimporten en scheidt zo het kaf van het koren. Het splinternieuwe DC in Moerdijk biedt alle mogelijkheden om een optimale fruitkwaliteit voor keten en consumenten te garanderen.

Key Account Teamleader

Als Key Account Teamleader bij RFV Fruits ben je een belangrijke schakel tussen het key account en de interne organisatie. Samen met je team werk je aan excellente klantentevredenheid. Na een jaar ben jij het aanspreekpunt en de vertrouwenspersoon voor de klant.


Hoe ga je dit aanpakken?

Met een koel hoofd houd je de grip op de logistieke “fruitstroom” naar meer dan 15 Europese landen. Jouw team is het eerste  aanspreekpunt voor de desbetreffende regio’s, jij bent de coördinator van al deze regio’s. Met een team van 8 key account medewerkers ben jij vanuit Moerdijk de regisseur van een uitstekende relatie met jouw klant. Je houdt jouw collega’s scherp en als echte people manager zorg je ervoor dat het team zo optimaal mogelijk kan presteren.

RFV Fruits Nederland bevindt zich in de aanvangsfase. Het is aan jou, om als kloppend hart van de organisatie, de weg vrij te maken voor een sterke groei in fruitvolumes. Onder andere door het recentelijk geïmplementeerde WMS systeem verder te finetunen. Dit ga je doen door eigen ideeën in te brengen, nauwkeurig te luisteren naar je key account collega’s en de behoeftes samen met de bedrijfsleiding naar concrete acties te vertalen. Je houdt rechtstreeks contact met importeurs/ leveranciers en werkt nauw samen met de teamleider van het magazijn. Binnen één jaar ben je het nieuwe gezicht voor RFV’s key account, een sterk groeiende retailketen in Europa, geworden.

Wat breng je ervoor mee?

 • Uitstekend beheersing van de Duitse taal in woord en schrift
 • Passie voor het product en een servicegerichte instelling
 • Ervaring in AGF of een food gerelateerde branche
 • Proactief en oplossingsgericht; de telefoon zit aan jouw oor 'getapet'
 • Administratief sterk, controle en overzicht houden
 • Ervaring in de just-in-time logistiek is een pré
 • Leidinggevende ervaring is een pré


Wat krijg je ervoor terug?

 • Eenmalige kans om mee te bouwen aan een splinternieuw bedrijf
 • Interessante en uitdagende werk met veel afwisseling
 • Een jong dynamisch organisatie
 • Ruimte om jezelf te ontwikkeling
 • Familiaire sfeer en enthousiaste collega’s
 • International werkveld


Waar ga je dit doen?

RFV Fruits is opgericht in 2017. Het bedrijf startte in het eerste kwartaal van 2018 en is sindsdien gestaag uitgebreid. Er is een logistiek knooppunt opgezet voor de voedingsdistributie sector, die voornamelijk geïmporteerde producten uit het buitenland bundelt om ze te centraliseren en te controleren. Later zijn ze gedistribueerd naar verschillende centrale magazijnen in meer dan 15 landen in Europa.

De twee hoofdactiviteiten van RFV Fruits zijn "kwaliteitscontrole" en "logistiek". Naast alle interne logistieke processen, zijn de inklaring en de transportorganisatie voor de container inzameling van de verschillende containerterminals en de verzending van de producten naar de landen van bestemming verborgen achter het logistieke punt.


Rijp jij mee met RFV Fruits? 

Referentienummer: RFV181
Specialisme: Management, Sales
Standplaats / rayon: Moerdijk

Reageer dan nu. Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Daniel Jaetsch of Angelika Bühler op 088 - 6070100. Neem ook eens een kijkje op de website van RFV Fruits: www.rosenbaumgruppe.eu.


Solliciteren


© BioJournaal.nl 2018