Job offer - Applicatiebeheerder

Staay Food Group is de internationale Sales en Marketing organisatie in verse groenten en fruit, eigen teelt én verwerking. Wij zijn Fresh Food professionals sinds 1946 en onderscheiden ons met investeringen in (teelt)kennis, duurzaamheid en innovatie. Zo bouwen wij aan een toekomst met optimale beschikbaarheid van gezond, vers en veilig voedsel: “The Future of Fresh”.

Wil jij meebouwen aan deze toekomst? Voor het hoofdkantoor in Papendrecht zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een:

Applicatiebeheerder

(fulltime)

Als Applicatiebeheerder bij Staay Food Group heb je een veelzijdige functie. Je zorgt ervoor dat de diverse applicaties binnen de gehele organisatie operationeel blijven, onderhouden worden en makkelijk te gebruiken zijn, zodat de gebruiker tevreden is en blijft. Daarnaast voer je ook werkzaamheden als eerste- en tweedelijns helpdesk uit. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de organisatie in de breedste zin van het woord op ICT gebied. Je bent breed inzetbaar en wilt graag leren. Je assisteert en biedt ondersteuning naar gebruikers en werkt nauw samen met de IT collega’s. Je bent namelijk actief in een klein team waar een hands-on-mentaliteit hoog in het vaandel staat. Onze afdeling ICT ondersteunt vanuit het hoofdkantoor in Papendrecht de vijf Nederlandse vestigingen en het teeltbedrijf in Spanje. Je reist met regelmaat naar de vestigingen voor lokale support.

Spreekt jou dit aan, hou jij van aanpakken, ben jij een enthousiast en ben je communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kleine greep uit de werkzaamheden:

Het ondersteunen van gebruikers (telefonisch en op de werkplek), het oplossen van printer problemen, oplossen van data issues, rapportage opstellen, wijzigingen aanbrengen in en testen van software, handleidingen opmaken, trainingen geven aan medewerkers, meedenken over implementaties etc. Je neemt deel aan ICT projecten en/of je voert deelprojecten uit. Kortom, je speelt een belangrijke rol in alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling. Je werkt in onze vestiging in Papendrecht en rapporteert aan de ICT Coördinator.


Als applicatiebeheerder heb jij:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde MBO+ opleiding richting ICT en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Bij voorkeur binnen de AGF branche;
 • Kennis van SQL-databases en SQL Query’s;
 • Goede communicatieve eigenschappen;
 • een hands-on-mentaliteit en kan je veelzijdigheid waarderen;
 • een leergierige instelling en ben je een actieve probleemoplosser met een flexibele en dienstverlenende benadering en ben je iemand die tegelijkertijd stevig in zijn schoenen staat;
 • Ervaring met FreshNG, WMS, EDI, BI (QlikView) is een pré, geen vereiste; Een uitdagende werkomgeving met 200 eindgebruikers, waar je door jouw inzet nog echt het verschil kunt maken. Samen met jou willen wij verder bouwen aan een solide en hecht team om aan de wensen en eisen te kunnen blijven voldoen die een dynamische organisatie van ons vraagt.


Wat wij jou o.a. bieden:

 • Salaris marktconform en afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 26 vakantiedagen;
 • Mogelijkheid tot collectieve zorgverzekering;
 • Pensioenregeling


Heb jij interesse?   

Stuur dan nu je CV en motivatiebrief in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onderdeel van deze sollicitatieprocedure is een internetscreening.

Stuur je cv en motivatiebrief


© BioJournaal.nl 2018