Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Assistent Inpakloods met doorgroeiambitie

Jan van der Harg jr. komt uit een tuindersfamilie en is van jongs af aan te vinden op het bedrijf van zijn ouders, een paprika tuinderij. In 2016 trad hij toe tot de firma van zijn vader en tot 2019 runt hij samen met vader de tuin tot hij het bedrijf overneemt. Naast de paprika tuin komt er ook een auberginebedrijf bij en anno 2023 zijn er 2 rode paprika tuinen met een totaal van 12ha en 1 aubergine tuin van 7.8ha.           

Dit is De Linge Aubergine en hier worden paarse aubergines geteeld. Sinds de zomer van 2021 wordt er gebruik gemaakt van een biomassa centrale waar de warmte vandaan komt. Zo kan het gasverbruik radicaal worden gereduceerd met zo’n 90%. Aubergines hebben CO2 nodig om te groeien en dit wordt ook op een milieubewuste wijze ingekocht. Bij de Linge Aubergine wordt alles verpakt in klant specifieke verpakkingen en dit gebeurt zo efficiënt mogelijk en eigenlijk ligt iedere aubergine op deze wijze zo binnen de kortst mogelijke tijd in de winkel. Voor dit prachtige dynamische bedrijf zoeken wij een assistent inpakloods om alle werkzaamheden in de juiste banen te leiden. Na een gedegen inwerkperiode is het de bedoeling dat jij doorgroeit tot eindverantwoordelijk in de inpakloods.

Assistent Inpakloods met doorgroeiambitie


Functie

Een handige leider met gevoel voor humor

 • Actief stuur jij medewerkers aan maar help je natuurlijk ook gewoon mee.
 • De introductie van nieuwe medewerkers is een onderdeel van jouw rol.
 • Je draagt zorg voor het werkplezier van de medewerkers in jouw team.
 • Bij technische problemen weet jij wat te doen en te handelen.
 • Controleren van de product kwaliteit is een continue proces.
 • Je houdt contact met de loods i.v.m. de planning.
 • Rapportage gebeurt aan de bedrijfsleider.


Profiel

Een aanpakker in een dynamische omgeving

Functie-eisen

 • Minimaal een MBO werk- en denkniveau (bijv. MAS / HAS/ MTS / Helicon)
 • Werkervaring is fijn, echter niet noodzakelijk, je instelling is veel belangrijker.
 • Je bezit leidinggevende kwaliteiten en staat sterk in je schoenen.
 • Affiniteit met automatisering en computers.
 • Gevoel met de tuinbouw is een pre, geen absolute must.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je communiceert duidelijk en vlot op alle niveaus.

Competenties

 • Teamspeler.
 • Meedenken en meewerken.
 • Positieve instelling.
 • Ambitieus.
 • Flexibel.
 • Geen 9-5 mentaliteit.
 • Aanpakker.


Standplaats

Bemmel, gelegen in een tuinbouwgebied in de buurt van de A15 en A325. Goed bereikbaar vanuit Arnhem, Nijmegen en Tiel.


Aanbod

Na een gedegen inwerkperiode kan je groeien in je dagelijkse werkzaamheden. Dit is een fulltime baan in een uitdagende werkomgeving waar er wordt begonnen tussen 7 en 8 en tussen 16 en 17 uur zit de dag erop. Dit is afhankelijk van het seizoen. De piek van de productie ligt in mei t/m augustus. Er wordt van maandag t/m vrijdag gewerkt en de zaterdag is (bijna) altijd een vrije dag. Er zijn diverse doorgroei mogelijkheden en dit is geheel afhankelijk van jouw mentaliteit en capaciteit, je krijgt dan ook veel verantwoordelijkheid. Je werkt samen met een betrokken en informeel team. Je geeft leiding aan 10 medewerkers, afhankelijk van de tijd van het jaar.

Je krijgt een goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd, op basis van een 40-urige werkweek en deze wordt per 4 weken uitbetaald. Eventuele overuren kun je opnemen in vrije tijd of worden uitbetaald. Verwacht wordt dat je eigen vervoer hebt en hier krijg je een onkostenvergoeding voor volgens de CAO.


Reageren

De Linge Aubergine heeft de Werving en Selectie voor de vacature van Assistent Inpakloods exclusief uitbesteed aan FreshRecruitment. Voor meer informatie kun je terecht bij Jeroen Toevank, telefonisch bereikbaar op +31(0)6 47114309. Sollicitaties uitsluitend via www.freshrecruitment.com.

Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden https://vimeo.com/554628801

https://www.verseoogst.nl/telers/de-linge-aubergine

 

 

FreshRecruitment is specialist in Food & Agri vacatures voor Bachelors en Masters. Onze mensen zijn vakkundige professionals die als zelfstandig ondernemer samenwerken. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.