Logistiek coördinator

Wij HOUDEN van groenten en fruit, wij GELOVEN in continuïteit en kwaliteit en wij ZOEKEN naar versterking in ons team. Jij zorgt er voor dat  alles op het gebied van internationale logistiek wordt geregeld.


Logistiek coördinator


Wie is Fresh2You?

Fresh2You teelt zelf én levert een breed pakket groenten, fruit en bananen aan haar klanten binnen Europa. We zijn een jong bedrijf en hebben in korte tijd een enorme groei doorgemaakt. En we gaan door in verdere specialisatie….

Ons fundament is inmiddels gelegd zodat niets ons in de weg staat om door te groeien. Bij deze groei hoort professionaliseren en dat kom jij bij ons doen op jouw vakgebied. Als Logistiek coördinator stuur je de keten aan en bewaak je het proces vanaf het vertrek van de teeltlocaties of bij onze teeltpartners tot aan levering in Nederland of bij de klant. Je houdt de logistieke stromen nauwlettend in de gaten en draag je bij aan de continue optimalisatie van de toeleveringsketen.


Wat ga je doen?

 • Je belangrijkste taak is om het logistieke proces van zowel inkomende als uitgaande goederenstromen in goede banen te leiden.
  Je over ziet en bewaakt het gehele logistieke proces.
  Binnenkomende leveringen kunnen verschillende routings hebben.
  • a) Logistieke coördinatie vanuit Marokko en Senegal;
  • b) Logistieke coördinatie van luchtvracht en containers vanaf aankomst haven / luchthaven;
 • Je staat continue in contact met de transportcoördinator in Marokko, transporteurs  en logistiek dienstverleners om informatie te krijgen over verwachte laadtijden, aankomsttijden etc. Deze  informatie deel je in de organisatie en je komt in actie wanneer aansturing nodig is. Hierbij geef je duidelijke instructies wat er dient te gebeuren. Bijvoorbeeld prioritering van lossen of besluiten om product elders te lossen.
 • De douanezaken hebben we uitbesteed aan een douane-expediteur die de opmaak en afwikkeling van douanedocumentatie verzorgd.
  Jouw verantwoordelijkheid is om documenten van binnenkomende transporten op tijd gereed te hebben en aangemeld bij de douane-expediteur, zodat auto’s na aankomst direct kunnen worden gelost.
 • In samenwerking met de productmanager, coördineer je de direct shipments vanaf de teeltlocaties naar klanten in bijvoorbeeld UK en Italië. Je staat in contact met de douane-expediteur ter plaatse en voorziet hen van de benodigde documenten.
 • Tot slot ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het transport van verpakkingsmateriaal naar de teeltlocaties.
   

Profiel

Als echte teamplayer zorg je voor informatie uitwisseling binnen de Nederlandse werkmaatschappijen en de buitenlandse teeltbedrijven en teeltpartners. Extern schakel je met transporteurs, logistiek dienstverleners en afhandelaars. Met jouw ervaring is dit geen probleem. Je vindt dit leuk en je krijgt hier energie van. Het pakket aan taken is divers.

We zoeken een collega met een onafhankelijke en assertieve houding, die gestructureerd werkt.

 • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding bij voorkeur in de logistiek;
 • Je bent ambitieus en leergierig;
 • Je handelt snel, bent scherp, zelfverzekerd en bent sociaal vaardig;
 • Bij deze job hoort geen 9-5 mentaliteit; Ook buiten kantooruren en in het weekend is logistieke coördinatie nodig;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de logistieke wereld en/of affiniteit met food;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse taal. Het is een pre als je de Franse taal beheerst i.v.m. het contact met onze eigen teel locaties in Marokko en Senegal;


Wat bieden wij jou?

 • Een zeer dynamisch bedrijf, elke dag is anders!
 • Een functie binnen een flexibel onafhankelijk familiebedrijf, met een toegewijd team waar bij voldoende inzet/initiatief enorme kansen en uitdagingen liggen om je zelf persoonlijk verder te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen;
 • Een informele werksfeer en enthousiaste groep collega’s. Werken in een gedreven team met Nederlandse en internationale collega’s in een open werksfeer;
 • Internationale werkomgeving en verschillende culturen, waarbij kwaliteit voorop staat.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, je start met een goed basissalaris en naar gelang van je groei binnen de organisatie groeien je arbeidsvoorwaarden mee.
   

Kortom, reageer als je energie krijgt van:

Gedegen logistiek professional, gezond geweten met tegenwicht, loyaal, authentiek en natuurlijk dol op groenten en fruit 😊. Neem a.u.b. wel voldoende ambitie mee want Fresh2You kan jouw springplank zijn naar een mooie carrière!

Heb je interesse en wil je lid worden van de Fresh2You familie, dan zien we graag een korte motivatie met CV binnenkomen via HR@fresh2you.nl.  Als je nog vragen hebt bel ons dan (085-485 83 20) en vraag naar Roland Slappendel.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven