Assistent Teler

Plantenkwekerij Jongerius is een toonaangevend bedrijf in de opkweek van biologische groenteplanten; van vollegrond tot kas, bladgewassen tot vruchtgewassen maar ook diverse kruiden.

Onze groenteplanten worden geleverd aan professionele tuinbouwbedrijven maar ook aan diverse tuincentra in heel Nederland. Daarnaast beleveren wij ook telers in België, Duitsland, Oostenrijk en Engeland.

Wij streven ernaar al onze producten voor de afnemers biologisch en dus duurzaam te produceren. Op deze manier dragen wij positief bij aan klimaat, milieu en gezondheid. Ons bedrijf is continu in ontwikkeling en dat maakt dat er op diverse afdelingen interessante vacatures ontstaan.

Bij ons mooie bedrijf werken veel enthousiaste medewerkers, die zich volledig voor onze missie inzetten. De onderneming kenmerkt zich verder door een no-nonsense mentaliteit en korte communicatielijnen.

Assistent Teler


Als assistent teler overleg je dagelijks met de teeltchef welke omstandigheden de planten nodig hebben om optimaal te kunnen groeien. Elke ochtend wordt er een ronde gelopen door de afdelingen om te brainstormen over het klimaat en de vochtbehoefte van de planten. Je bent onderdeel van de afdeling teelt.

Je beoordeelt het klimaat in de afdelingen en vergelijkt dit met de gegevens in de klimaatcomputer. Beslissingen over aanpassingen in het klimaat zullen in overleg plaatsvinden. Je bent mede verantwoordelijk voor de teelt-technische werkzaamheden in de kassen.

De specifieke wensen en kwaliteitseisen van de klant in het oog houdend zorg je ervoor dat de planten de ideale omstandigheden krijgen om optimaal te groeien.

Als assistent teler ben je betrokken bij het gehele proces van de opkweek: van zaadje of stekje naar een volwaardige plant. Je signaleert afwijkingen aan de planten en eventuele andere problemen die zich voordoen en onderneemt dan actie in overleg met je leidinggevende.

Ook draag je zorg voor de kas en de installaties die benodigd zijn voor de teelt. Samen met je collega’s zorg je voor een sterke, gezonde, kwalitatief hoogwaardige plant.

Wat breng je mee in deze functie:

  • Een afgeronde ‘groene’ mbo- opleiding of interesse in de teelt
  • Passie voor planten en duurzaam telen
  • Een collegiale instelling
  • Een enthousiaste, leergierige en open instelling
  • Bereidheid om arbeid te verrichten op wisselende tijden in drukke perioden
  • Bereidheid tot het draaien van afwisselende weekenddiensten


Wat bieden wij jou:

  • Prima arbeidsvoorwaarden binnen de CAO glastuinbouw
  • Gezellig team
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Eventueel cursussen voor benodigde/gewenste certificaten


Ben jij geïnteresseerd in deze functie of heb je nog vragen?

Bel of stuur een mail naar Gert-Jan Lekkerkerker (directeur commercie, productie en teelt)

Telefoonnummer: 06-34497018

Mail je CV en motivatiebrief naar gertjan.lekkerkerker@jongeriusplant.nl

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven