Junior / ervaren inkoper snijbloemen

Barendsen is een middelgrote importeur en exporteur van snijbloemen, planten en aanverwante producten, gevestigd in FloraHolland in Aalsmeer. Barendsen bestaat al meer dan 110 jaar en heeft in de loop der jaren een zeer goede reputatie opgebouwd. Barendsen staat bekend om een uitstekende kwaliteit, buitengewone service en levert maatwerk aan groothandels, detaillisten en designers in meer dan 30 landen over de hele wereld. Sinds januari 2022 maakt Barendsen deel uit van de Dutch Flower Group (DFG).
 
Bloemen brengen gezelligheid, vrolijkheid en liefde bij mensen over de hele wereld. Om deze bloemen op de plaats van bestemming te krijgen hebben we jouw hulp hard nodig! We zijn dan ook dringend op zoek naar de volgende nieuwe collega's:


Junior / ervaren inkoper snijbloemen

(fulltime)


Snijbloemen inkopen is een (prachtig) vak apart; het vereist veel kennis van zaken en een hoge mate van stressbestendigheid en flexibiliteit. Onze klanten bevinden zich in het hoogste segment en we werken dan ook met de beste kwaliteit bloemen. Onze inkopers hebben veel direct contact met kwekers en beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Heb je hier al ervaring mee, dan is dat heel fijn en willen we heel graag met je kennis maken! Maar wil je het vak graag leren, dan ben je ook bij ons aan het goede adres. Wij brengen je graag de kneepjes van het vak bij!

Voor beide functies is het ook prettig dat je graag en makkelijk met computers werkt en interesse hebt in digitale processen; we zijn een modern en innovatief bedrijf en richten ons met veel enthousiasme op de toekomst!


Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden, een goed salaris en deelname aan de pensioenregeling.


Voor informatie en sollicitatie:

Barendsen
T.a.v. Caroline Haakman
Postbus 1009
1430 BA Aalsmeer
c.haakman@barendsen.nl
T: 06 - 54753611
 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven