Vertegenwoordiger Noord-Oost Nederland

Frenchtop Natural Care Products BV is een innovatief en internationaal georiënteerd familiebedrijf, gevestigd in Hoogwoud. Wij bieden natuurlijke innerlijke en uiterlijke verzorging van de hoogste kwaliteit onder de merknamen Royal Green, Pukka, PUUR Rineke, Hennaplus, Hairwonder, Skinwonder, Earth Line, Sea Line en Harmonie.

Op korte termijn gezocht:


Vertegenwoordiger Noord-Oost Nederland

24-38 uur


De functie

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons assortiment aan zelfstandig ondernemers in de diverse ondersteunde kanalen, waaronder het drogisterij- en reformkanaal, natuurvoedingswinkels, specialisten/ therapeuten en schoonheidssalons. Pionieren, relatiebeheer, het succesvol oppakken van verkoopkansen en campagnes is essentieel voor het bereiken van de commerciële doelstellingen in de betreffende kanalen. Hierbij is kennisoverdracht, advisering, informatieverzameling en analyse, een nauwe samenwerking als team, alsmede een efficiënte, gestructureerde en geïnformeerde manier van werken de sleutel tot succes.


De functie-eisen

Je hebt een afgeronde middelbare of hogere opleiding, affiniteit met / kennis van natuurvoeding, voedingssupplementen, natuurcosmetica / haarverzorging en bent commercieel ingesteld. Een gezonde en duurzame levensstijl past bij je en is iets waar je je bijdrage aan wilt leveren. Je bent klantgericht, een teamspeler, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een pro-actieve houding en pioniersgeest. Het geven van (online) trainingen is iets waar je energie van krijgt. Je bent kundig in het werken met moderne en geavanceerde systemen. Relevante werkervaring in een buitendienstfunctie is een pré, evenals assortiment gerelateerde opleidingen. Het bijhouden en verdiepen van je kennis is vanzelfsprekend.


Wij bieden

Een gevarieerde en uitdagende baan bij een gerespecteerde internationale onderneming in de dynamische wereld van natuurlijke innerlijke & uiterlijke verzorging. Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.


De sollicitatie

Ben je op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging en op korte termijn beschikbaar? Stuur ons dan jouw sollicitatie en motivatie met cv.

Frenchtop Natural Care Products BV
Afdeling Personeel & Organisatie
T.a.v. dhr. B. Jongens
Email: jobs@frenchtop.com
www.frenchtop.com


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven