Medewerker Duurzaamheid & Milieu

Op zoek naar een uitdagende baan met afwisselende werkzaamheden, eigen verantwoordelijkheden en een fijne werksfeer?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Oxin Growers is één van de grotere telerscoöperaties van Nederland met 230 leden en een gevarieerd assortiment bestaande uit ruim 4.500 hectare glasgroenten, vollegrondsgroenten, hardfruit en zachtfruit. Vakmanschap en passie gecombineerd met de modernste teelttechnieken typeren de bij ons aangesloten teeltbedrijven. Onze organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht voor de leden.

De hoofdactiviteit van Oxin Growers is het op de markt brengen van de producten van onze leden, waarbij het rendement voor de leden altijd voorop staat. Diensten die wij verder aan de leden verlenen, liggen op het gebied van kwaliteit, inkoop, voedselveiligheid, certificeringen, product- en conceptontwikkeling, communicatie en IT. Daarnaast is duurzaamheid een steeds belangrijker thema met de nodige uitdagingen voor onze organisatie én leden. Wij zijn daarom op zoek naar een:


Medewerker Duurzaamheid & Milieu
                                              

Je voornaamste taken

  • Ondersteuning bieden bij de implementatie en uitvoering van onze duurzaamheids- en milieustrategie, onder meer door het opstellen van projectplannen en procedures. 
  • Duurzaamheidsinitiatieven en -activiteiten van leden ondersteunen, eventueel in samenwerking met leveranciers en/of afnemers.
  • Rapporteren over de gekozen duurzaamheidsthema’s, waaronder het opzetten van de CSRD rapportage.
  • Opzetten en bijhouden van beheersystemen met betrekking tot duurzaamheid.
  • Bijhouden van veranderende wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid en voorstellen doen t.a.v. het bijstellen of aanscherpen van beleid.
  • Actief promoten en toelichten van onze duurzaamheidsdoelstellingen tijdens bijeenkomsten met leden, in sector brede werkgroepen en in de media.


Wat vragen we

  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding op HBO-niveau met duurzaamheid als studierichting en bij voorkeur affiniteit met de AGF-sector.
  • Communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen; je bent in staat om samen met je directe collega onze leden, samenwerkingspartners en medewerkers te inspireren en te overtuigen van de te nemen stappen op het gebied van duurzaamheid.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.


Dit bieden we

Een verantwoordelijke baan (32 tot 40 uur per week) met voldoende uitdaging in een groeiende organisatie. Naast een goed salaris, laptop en mobiele telefoon bieden wij een goede pensioenregeling en uitgebreide studiemogelijkheden.


Ben je enthousiast?

Dan gaan we graag met je in gesprek! Stuur je motivatiebrief en cv naar Hans Prins via hans@oxin-growers.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Ton van Dalen: 06 - 46101626. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Kijk voor meer informatie over Oxin Growers op www.oxin-growers.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven