Sales Director

TFC is een internationale speler in de import en export van exotische groenten en fruit. De ambitie van TFC is duidelijk: het betaalbaar houden van het mooiste exotische groente en fruit dat moeder natuur te bieden heeft, zowel voor de retailer als voor de consument. Ondanks de uitdagingen van inflatie en stijgende kosten, streeft TFC ernaar de prijzen in de komende jaren nagenoeg onveranderd te houden. De strategie draait om een efficiënte en volledig beheerste supply chain, van langetermijninvesteringen met lokale telers wereldwijd tot innovaties zoals state-of-the-art rijpingskamers.

Sales Director


De Rol:

Als Sales Director krijg je de verantwoordelijkheid om een efficiënte en daadkrachtige sales organisatie neer te zetten. Kenmerkend voor deze rol zijn proactiviteit, efficiëntie en synergie. Binnen één jaar is het de taak om de samenwerking met retailers te versterken en het handelsvolume te verdrievoudigen. Hierdoor vergroot TFC de flexibiliteit in vraag en aanbod en optimaliseert het de supply chain.


Whats in it for you?

  • Salaris: €120K - €150K OTE
  • Een dynamische werkomgeving die nooit stilstaat
  • Een sterke toekomstvisie en mogelijkheden voor groei
  • Een moderne, state-of-the-art locatie
  • Auto van de zaak
  • Een internationaal speelveld


Solliciteren:

Als je interesse hebt in deze vacature of graag meer informatie wilt verkrijgen, nodigen we je van harte uit om de volledige wervingspagina en bedrijfsvideo te bekijken via onderstaande link.

Link naar de wervingspagina: Velde.nl/TFC.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven