General Manager

Van Zanten Flowerbulbs is op zoek naar een:


General Manager

in Rakaia, Nieuw Zeeland


In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor onze productielocatie in Rakaia, Nieuw- Zeeland. Je draagt zorg voor de gehele leliebollenproductie, het exporten van de leliebollen naar onze afnemers wereldwijd, de personeelsplanning en de budgetten. Daarnaast ga je de bestaande productieprocessen verbeteren, ben je verantwoordelijk voor de machines en gebouwen en vertegenwoordig je het bedrijf extern. Kortom; je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de locatie.

Je direct leidinggevende is de Manager kwekerijen in Nederland. Het vaste team bestaat uit acht medewerkers. Omdat het vaste team relatief klein is, wordt er een ‘hands on’ mentaliteit verwacht. Tijdens de pieken wordt het vaste team ondersteund door ruim 100 seizoensmedewerkers. Je werkt nauw samen met het managementteam in Nederland. De standplaats van de functie is Rakaia.


Wie ben jij?

  • Je hebt een agrarische HBO opleiding afgerond; een technische specialisatie of kennis van productieapparatuur en machines is een pré;
  • Je beschikt over relevante werkervaring bij voorkeur richting (lelie) teelt en verwerking van bloembollen en hebt affiniteit met de agrarische sector;
  • Daarnaast heb je leidinggevende capaciteiten en kun je goed plannen en organiseren;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als Engels;
  • Belangrijke andere competenties zijn: kwaliteitsgericht, stressbestendig, zelfstandig en praktisch ingesteld.


Wat bieden wij je?

  • Een uitdagende, veelzijdige functie in een gedreven team;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een woonbijdrage, bonusregeling, verhuisvergoeding en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct.
  • De kans om je te vestigen in Nieuw- Zeeland.
  • Ondersteuning bij je verhuizing, zoals hulp bij je visumaanvraag, woonruimte, etc.


Werken voor Royal Van Zanten

Royal Van Zanten is een innovatief bedrijf met 160 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Van Zanten Flowerbulbs – onderdeel van Royal Van Zanten – is sinds de oprichting een wereldwijde speler in de veredeling, teelt en handel van bloembollen waarvan lelies het hoofdproduct is. De kwaliteit van onze bollen en jaarrond leveringsbetrouwbaarheid wordt bepaald door de bollenteelt in onze leliekwekerijen in Nederland en Nieuw-Zeeland.  Met een leliekwekerij in Nederland (Wouwse Plantage) en in Nieuw Zeeland (Rakaia) leveren wij gegarandeerd jaarrond vers uitgangsmateriaal uit van hoge kwaliteit en met professionele service en advies aan ons netwerk van klanten, de professionele teler, wereldwijd.


Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Glorie (Manager kwekerijen) via 06-53153370. Je sollicitatie met motivatiebrief en CV kun je mailen naar sollicitatie@royalvanzanten.com.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven