Teelt manager

Wil jij meewerken aan de ontwikkeling van de autonome kas van de toekomst door een eigen onderzoekskas aan te sturen? We zijn op zoek naar iemand met teelt inzicht met wie we samen onze geautomatiseerde tomatenteelt werkelijkheid kunnen maken.

Dit is een unieke kans om in de voorhoede van een high-tech en snelgroeiende industrie te werken en tegelijkertijd bij te dragen aan het essentiële doel om onze planeet op een duurzame manier te voeden. Als je een zeer intrinsiek gemotiveerd persoon bent met ervaring in teelt, tuinbouwtechniek, plantonderzoek of vergelijkbare gebieden, en het je leuk lijkt om in een innovatieve omgeving te werken, solliciteer dan vandaag nog!

Teelt manager

Locatie: Ede/Wageningen
Type: Voltijds baan
Starten: Najaar 2023


SAIA’s Visie

Onze visie is dat het voor elke gemeenschap haalbaar moet zijn om lokaal, vers en van uitmuntende kwaliteit voedsel binnen handbereik te hebben. De wereldwijde vraag naar gezonde groenten en fruit verdubbelt, maar het aanbod staat ook sterk onder druk door de klimaatverandering en dalende beschikbaarheid van arbeidskrachten.

Wij beschouwen high-tech glastuinbouw als de perfecte oplossing om een gecontroleerd klimaat te bieden, met minder gebruik van land, water en meststoffen en tegelijkertijd hogere opbrengsten te realiseren. Onze mechanisatie kan het werk in de kas sterk verlichten, waardoor er een optimaal samenspel ontstaat tussen mens, plant en machine.


Functieomschrijving

Als teeltmanager zul je de dagelijkse gang van zaken in de onderzoekskas beheren. Hieronder valt het instellen van het teeltklimaat, het maken van de plantvoedingsrecepten, gewasonderhoud, plaagbestrijding en het uitvoeren van teeltexperimenten en plantmetingen. Daarnaast kunnen onze hardware engineers ook altijd hulp gebruiken bij technische klussen in de kas en bij het kiezen van geschikte planten voor hardware tests. Dit is dus een veelzijdige baan met interessante teeltuitdagingen.

Je werkt nauw samen met Tristan Marçal Balk, projectleider van het Greenhouse Innovation Team, maar ook met interdisciplinaire collega's die experts zijn op het gebied van werktuigbouwkunde, software en kunstmatige intelligentie. Je komt terecht in een hecht, jong en ambitieus team met hoogtechnologische vaardigheden die nodig zijn om te innoveren naar een nieuwe tuinbouwtoekomst.


Verantwoordelijkheden

  • Verantwoordelijk voor het telen van mobiele hogedraadgewassen voor robots
  • Beheer van klimaat- en irrigatie-instellingen van de teelt
  • Beheren van teeltexperimenten en meten van plantengroei en -ontwikkeling
  • Controle op plantgezondheid
  • Testen uitvoeren met sensoren en plantenvoeding
  • Eerste aanspreekpunt zijn voor collega's met vragen over plantgerelateerde logistiek


Ervaring

  • Minimaal 3 jaar ervaring in de voedings- en bloemenbranche.
  • Beheer van een teelt, bij voorkeur hogedraadgewassen in de kas.
  • Technische affiniteit is een plus.


Ons aanbod

We zijn een ambitieus, divers team dat gepassioneerd is over wat we doen. We bieden een competitief salaris- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket, evenals doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Als je een gemotiveerde, ervaren plantenliefhebber bent en echt impact wil maken, raden we je aan om te solliciteren op deze geweldige kans.


Geïnteresseerd?

Laat het ons weten door het contactformulier op deze pagina in te vullen of bel ons!

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven