Kwaliteitsmedewerker

BPK Duffel NV is een vooraanstaand glastuinbouwbedrijf met een oppervlakte van 20 ha, gespecialiseerd in de opkweek van groenteplanten voor de professionele tuinder.  Verder belevert het bedrijf ook een groot kruidenassortiment  en diverse soorten sierteeltplanten aan tuincentra en winkelketens in binnen- en buitenland. BPK Duffel NV stelt een 50-tal personen tewerk en willen verder professionaliseren.

Om deze reden zijn wij op naar een

Kwaliteitsmedewerker


Profiel

Je bent onderdeel van het teeltteam om samen met hen de feitelijke dagdagelijkse teeltwerkzaamheden uit te voeren; klimaat, water, voeding, gewasbescherming, storingen, etc.  

Dagelijks optimaliseren van het energiebeleid en actief betrokken bij de energietransitie.

Vernieuwing in de organisatie brengen op teelt technisch vlak onder andere door middel van data gedreven analyses.

Mee denken aan innovaties en de ontwikkeling op het gebied van teelt en assortiment.

Onderzoek doen naar verbeteringen in het teeltproces op het gebied van kwaliteit, rendement, grondstofgebruik, energieverbruik, etc.


Functie eisen

  • Je werkt zeer nauwkeurig en bent goed georganiseerd
  • Je hebt oog voor detail en bent zeer kwaliteitsbewust
  • Je communiceert vlot en rapporteert aan de leidinggevende
  • Verantwoordelijkheid en veiligheid komen op de eerste plaats bij jou
  • Je bent flexibel ingesteld en bent bereid sporadisch om tijdens het weekend de watergift te verzorgen
  • Groene vingers en ervaring in de tuinbouwsector is een plus!


Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende job aan binnen een stabiele, succesvolle en vooruitstrevende onderneming met een contract voor onbepaalde duur. Een competitief loon en een degelijke interne opleiding


Locatie

De Belgische Plantenkwekerij is gevestigd in Duffel. (tussen Antwerpen en Mechelen) 

De Belgische Planten Kwekerij heeft de Werving en Selectie voor de vacature van Kwaliteitsmedewerker exclusief uitbesteed aan FreshRecruitment. Voor meer informatie kun je terecht bij Louis de Kloe, telefonisch bereikbaar op +32 480 69 47 77. Sollicitaties uitsluitend via www.freshrecruitment.com. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op https://www.bpk.be/nl

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

 

FreshRecruitment is specialist in Food & Agri vacatures voor Bachelors en Masters. Onze mensen zijn vakkundige professionals die als zelfstandig ondernemer samenwerken. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven