Trainee Teelt

In de kassen van Beekenkamp Plants Vegetables groeien jonge vollegrond groenten planten en jonge tomatenplanten op. Acht hectare groot is het kassencomplex. In het traject van zaadje tot jonge plant laten we niets aan het toeval over. Als trainee teelt houd jij het overzicht over de groei van de planten: van het optimaliseren van het klimaat tot en met de water- en mestgift. Zie je de groei of de kwaliteit achterblijven, dan neem je maatregelen. Het vak leer je aan de hand van een ervaren teeltmedewerker, die je alle fijne kneepjes in de praktijk bijbrengt. Gaat het naar tevredenheid, dan ben je trainee-af: klaar om de supervisie te krijgen over je eigen ‘hoek’ van twee hectare.

Trainee Teelt


De teelt verzorgen is een baan vol afwisseling. Deels heb je je dagelijkse computertaken. Niet alleen die achter de klimaatcomputer, je leert ook omgaan met ons ERP-systeem voor de planning. Daarnaast maak je regelmatig je rondes door de kas. Verder werk je ook mee in het arbeidsproces, voor taken als het machinaal verplaatsen en platzetten van de planten.

Verder ben je ook betrokken bij de –biologische - gewasbescherming. Je maakt gewasbrieven en je gaat ook zelf de kas in voor de uitvoering. Daarvoor is het nodig dat je over een spuitlicentie beschikt. Vanzelfsprekend krijg je van ons alle medewerking om die op korte termijn te behalen. Af en toe heb je weekend- of storingsdienst. Dat betekent niet altijd dat je daarvoor ook naar de kas moet, bij een melding kun je ook vaak van afstand corrigeren. Op termijn kun je doorgroeien naar de rol van teeltmedewerker of teeltspecialist.

Wie zoeken wij?

  • Je werkt en denkt op mbo+-niveau en je bent goed bekend met plantenteelt en –fysiologie door opleiding en/of ervaring.
  • Je gaat praktisch en resultaatgericht te werk en je hebt er geen moeite mee als er af en toe druk op de ketel staat.
  • Je vindt het geen bezwaar om eenmaal per vier weken mee te draaien in de weekenddiensten.
  • Je wilt graag veel leren bij een bedrijf dat je daarvoor de kans geeft, om de stap te kunnen zetten naar een functie hogerop.
  • Om eventueel snel te plekke te kunnen zijn bij weekend- of storingsdienst is het efficiënt als je maximaal 30 autominuten van Maasdijk woont.
     

Wat kun je van ons verwachten?

Reken maar dat je bij een groeiend bedrijf als Beekenkamp Plants Vegetables alle kansen krijgt. Hier laten we niet alleen planten groeien, maar ook mensen. Heb je talent? Wil je verder komen? Mogelijkheden genoeg. Aandacht voor jouw ontwikkeling is bij Beekenkamp gegarandeerd.


Interesse?

Enthousiast geworden en wil je direct solliciteren, stuur dan je cv met motivatie naar: hrm@bkg.nl of solliciteer online.

Wil je meer weten? Bel met Jolanda Wilmer, HR-functionaris, op telefoonnummer 0174-526100.

Bekijk ook onze website: www.beekenkamp.nl.


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.