Programmamanager

Stichting Innovatie Glastuinbouw (SIGN) is een initiatief van Glastuinbouw Nederland en werkt samen met het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit aan tuinbouwoplossingen voor maatschappelijke opgaven, zoals middels het innovatieprogramma Circulaire Tuinbouw 2020-2025. Vaak gaat het om vroege-fase innovaties waar individuele partijen moeilijk in kunnen investeren. SIGN ontwerpt, organiseert pilots om innovaties in de praktijk te toetsen en werkt met marktpartijen samen aan de opschaling daarvan.

Als Programmamanager ga je (namens het ministerie van LNV in Den Haag) met Programmamanager Dewi Hartkamp vanuit Glastuinbouw Nederland aan de slag. Je zorgt voor vernieuwende perspectieven en cross sectorale grensverleggende innovaties.

Meer weten? Ga naar de volledige vacature Vacature: Programmamanager innovatie glastuinbouw, Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit / DG Agro (DGA) - Werken voor Nederland

 

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.